Go For It - Tategoi for Charity

Go For It - Tategoi for Charity

Ornafish is een van de grootste exporteurs van Japanse Koi. Speciaal voor hun Tategoi for Charity initiatief, kwamen ze bij hun webontwikkelaar Inspira aankloppen om de veiling module te ontwikkelen.

Vlakbij hun bedrijf te Ojiya in Japan, is er recent een school voor gehandicapte kinderen geopend. Deze school heeft nauwelijks budget voor allerhande vanzelfsprekende zaken zoals verwarming, onderwijs, etc. Dit project kan dus alle mogelijke steun gebruiken.

Ze besloten aan tafel te zitten met een delegatie van de Shinkokai, de Japanse koi kwekersorganisatie, om een goed doel op poten te zetten. Zo is het idee van “Tategoi for Charity, Charity for School” geboren.

Veel van de kwekers waarmee ze samenwerken beloofde hen één Tategoi – dat is een Koi die de kwekers normaal niet verkopen omdat ze veel toekomst potentieel hebben – ter ondersteuning van dit goede doel.

Daarom organiseert Ornafish van 15 tot 19 mei 2018 de Tategoi for Charity veiling. Tijdens deze veiling zullen ze meer dan 30 Tategoi koi veilen ter ondersteuning van de school in Ojiya.

Veiling via Online Applicatie

Om deze veiling in goede banen te leiden mocht Inspira een veiling module ontwikkelen. Zo voegden wij een Auction-pagina toe aan hun website. Hier kunnen alle dealers de koi bekijken en tegen elkaar opbieden in de hoop een heus koopje te doen.

Een veiling module heeft enkele specifieke vereisten zoals een real-time indicatie wanneer je overboden wordt (zowel in het overzicht als op de detail pagina), een bodgeschiedenis, weergave in verschillende valuta en een verlenging van de deadline als het bod verhoogd wordt tijdens de laatste 5 minuten.

De vertegenwoordigers van Ornafish kunnen via het op maat gemaakte CMS-systeem Koi toevoegen aan de veiling. Daar hebben ze de mogelijkheid om het minimum opbod, alsook de start- en eindtijd bepalen.

Een Mooi Initiatief Verdient Ondersteuning

Aan de uiteindelijk opbrengst voegt Ornafish ¥1.000.000,- toe en zal de cheque in het najaar aan de school overhandigen. Ornafish ziet er uiteraard op toe dat er ook daadwerkelijk wat met deze opbrengsten gedaan wordt.

Wij wensen de mensen van Ornafish alvast veel succes toe bij het lanceren van dit nieuwe project.

Bij Inspira zijn we van mening dat dergelijke, positieve initiatieven de ondersteuning moeten krijgen die ze verdienen. Ook wij dragen graag ons steentje bij en zullen dit doel ondersteunen met een financiële bijdrage die we ter beschikking stellen aan de “Tategoi for Charity, Charity for School” actie.

Vincent Borgmans

Meer afbeeldingen

Go For It - Tategoi for Charity: afbeelding 1
Go For It - Tategoi for Charity: afbeelding 2
Go For It - Tategoi for Charity: afbeelding 3