Zakelijke Websitebezoekers Herkennen

In realtime zien welke bedrijven jouw website bezoeken.

Inspira biedt B2B-bedrijven een nieuwe manier om hun sales een boost te geven.

Met de handige tool van Leadinfo is het namelijk mogelijk om zakelijke websitebezoekers te herkennen.

Je kan perfect zien welke bedrijven je website bezoeken en welke specifieke pagina ze hebben bezocht.

Dat is erg handig, want op die manier kan je direct inspelen op de mogelijke wensen van deze bedrijven. Vanaf nu kan je dus doelgericht een vertegenwoordiger op pad sturen, een proefstaal opsturen of simpelweg een e-mailtje sturen.

De tool werkt in feite als een soort Outlook.

Elke websitebezoeker belandt als een nieuwe lead in de inbox. Door hierop te klikken krijg je meteen een uitgebreid bedrijfsprofiel op je scherm met informatie over de activiteiten, omzet en aantal medewerkers. Zo zie je al snel of het de moeite waard is om deze lead op te volgen.

Toegang tot alle informatie

In de inbox krijg je in één oogopslag waardevolle bedrijfsinformatie te zien. Branche, aantal medewerkers, financiële gegevens, bezochte pagina's, etc. Het werkt net zoals het bekijken van een e-mail, maar dan met uitgebreide bedrijfsprofielen in realtime.

Online leads verzamelen

Verzamel online leads met gepersonaliseerde widget

Naast het herkennen van zakelijke websitebezoekers, kan je met Leadinfo een hyper gepersonaliseerde widget op je website activeren. Bezoekers hoeven alleen hun naam in te vullen om een terugbelverzoek of e-mail aan te vragen! Dit kan voor een enorme stijging van conversies zorgen!

De widget is helemaal aan te passen naar je eigen wensen. Personaliseer de tekst in je widget met de Bedrijfsnaam, Plaatsnaam en het Telefoonnummer of E-mailadres van de bezoeker. Sleep eenvoudig een veld in de tekst om zo een variabel veld toe te voegen.

Ook is het eenvoudig om zelf de kleuren van je widget te configureren en zo te matchen met je website. Heb je al een chatplugin, geen probleem! Ook de positie is eenvoudig in te stellen!

Leadinfo GRATIS proberen?

Neem contact op met Vincent (vincent@inspira.be) en hij activeert een Leadinfo-account voor je*. Dat doen we gratis en 100% vrijblijvend.

Als je na 14 dagen Leadinfo wilt blijven gebruiken, dan bezorgen wij je een correcte prijs op basis van het aantal herkende bezoekers per maand. De prijs is namelijk afhankelijk van het aantal bedrijven dat herkend wordt.

*Om Leadinfo te gebruiken dient er een stukje code op je website geïnstalleerd te worden door je webdesigner

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak