Zoekmachine Optimalisatie

Je website beter laten scoren in Google zonder daar zelf tureluurs van te worden? Dan bent u op de juiste plek aangekomen. Wij kennen alles wat er geweten moet zijn over SEO.

We maken steeds gebruik van strategieën die we zelf toegepast hebben die nu werken en waarschijnlijk nog beter gaan werken in de toekomst. Dus als je de website van jouw bedrijf eindelijk wil laten scoren in Google, onderwerp hem dan aan een grondige optimalisatie voor de zoekmachines door Inspira.

Controleer zelf hoe je website ervoor staat met onze gratis SEO checker.

Eenmalige SEO Analyse

We voeren een grondige analyse uit van de volledige website. We geven aan wat er op dit moment fout gaat op de website en zijn structuur, vermelden welke verbeteringen er uitgevoerd kunnen worden (zowel inhoudelijk, technisch als extern) en staan je bij met beproefde tactieken en strategieën die de vindbaarheid van je website verbeteren.

We leveren een rapport aan dat een overzicht geeft van de belangrijkste factoren die invloed hebben op zoekmachine optimalisatie en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Bovendien krijg je bruikbare adviezen om de website te verbeteren. Deze analyse is erg belangrijk om het juiste fundament op te bouwen en is een goede investering in de toekomst van jouw bedrijf.

Wanneer wij instaan voor het beheer van de website zullen wij de nodige aanpassingen maken. Indien de website buiten ons beheer valt, bekijken we graag welke aanpassingen er door ons uitgevoerd kunnen worden. Anderzijds begeleiden we graag je webdesigner tot het maken van de juiste aanpassingen.

Maandelijkse SEO Monitoring

Wanneer wij je website hebben gebouwd, is het ook mogelijk dat we je website maandelijks opvolgen. Hierbij gaan we de kwaliteit van de website en haar SEO bewaken, conversie gerichte verbeteringen toepassen, ideeën aanbrengen voor het lokken van nieuwe bezoekers, optimaliseren van landingspagina's, etc. Elk kwartaal voorzien we een rapportage en zitten we een keer samen.

We doen dan ook een concurrentie analyse van maximaal 3 concurrenten. We analyseren hun website en doen een vergelijking met de jouwe. We selecteren in overleg de 50 belangrijkste zoektermen en volgen deze op m.b.t. de positie, het zoekvolume, de historiek en dat doen we ook in vergelijking met je concurrenten.

Indien de website buiten ons beheer valt, dan voeren we enkel onze eenmalige SEO analyse uit.

Onze SEO Prijzen

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een SEO webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare dienstverlener bouwen wij SEO geoptimaliseerde websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op