SEO Optimalisatie

Uw website beter laten scoren in Google?
Dan bent u op de juiste plek aangekomen.

We zijn er zeker van u genoeg gehoord hebt over meta tags en zoekwoorden voor de rest van uw leven.

Dus als u wil dat uw website beter zal scoren in Google zonder daar zelf tureluurs van te worden, bent u op de juiste plek aangekomen. Inspira kent alles wat er geweten moet zijn over SEO.

Probeer ook eens onze gratis SEO website checker.

Wij maken gebruik van strategieƫn die we reeds geprobeerd hebben, die nu werken en waarschijnlijk nog beter gaan werken in de toekomst. Dus als u uw website wil onderwerpen aan een grondige SEO Optimalisatie, dan zal u dol zijn op onze diensten.

Maandelijkse SEO Monitoring

Pro SEO Monitoring

ā‚¬65 per maand

  • Kwaliteitsbewaking
  • Monitoring van foutmeldingen en onregelmatigheden
  • Concurrentie-analyse van max. 3 concurrenten
  • Opvolging van 50 zoektermen op vlak van positie, volume en historiek
  • Telefonische Support
  • Kwartaal Samenvatting per Mail
  • Aanpassingen aan uurtarief
Contacteer ons

We kunnen uw website maandelijks opvolgen waarbij we de kwaliteit van de website en haar SEO bewaken, conversie gerichte verbeteringen toepassen, ideeƫn aanbrengen voor het lokken van nieuwe bezoekers, optimaliseren van landingspagina's, etc. Elk kwartaal voorzien we een rapportage.

Daarnaast staan we ook in voor een concurrentie analyse van maximaal 3 concurrenten. We analyseren hun website en doen een vergelijking met de uwe. We selecteren in overleg de 50 belangrijkste zoektermen en volgen deze op m.b.t. de positie, het zoekvolume, de historiek en doen dit ook in vergelijking met uw concurrenten.

Wanneer wij instaan voor het beheer van de website zullen wij de nodige aanpassingen maken. Indien de website buiten ons beheer valt, bekijken we graag welke aanpassingen er door ons uitgevoerd kunnen worden. Anderzijds staan we ook graag in voor de begeleiding van uw webdesigner tot het maken van de juiste aanpassingen.

SEO Analyse

We voeren een grondige analyse uit van de volledige website. We geven aan wat er op dit moment fout gaat op de website en zijn structuur, vermelden welke verbeteringen er uitgevoerd kunnen worden zowel inhoudelijk, technisch als extern en staan u bij met beproefde tactieken en strategieƫn die de vindbaarheid van uw website verbeteren.

We leveren een rapport aan dat een overzicht geeft van de belangrijkste factoren die invloed hebben op zoekmachine optimalisatie en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Bovendien krijgt u bruikbare adviezen om de website te verbeteren. Deze analyse is erg belangrijk om het juiste fundament op te bouwen en is een goede investering in de toekomst van uw bedrijf.

Wanneer wij instaan voor het beheer van de website zullen wij de nodige aanpassingen maken. Indien de website buiten ons beheer valt, bekijken we graag welke aanpassingen er door ons uitgevoerd kunnen worden. Anderzijds staan we ook graag in voor de begeleiding van uw webdesigner tot het maken van de juiste aanpassingen.

De SEO Optimalisatie Check Van Uw Dromen

Wij volgen een SEO checklist van meer dan 100 puntjes om alle opportuniteiten en tekortkomingen te identificeren die bijdragen aan de prestatie van uw website in de zoekmachines.

Of we nu een unieke Meta Description schrijven om de Click-Through Rate van uw website te verhogen of een audit van de pagina's uitvoeren om spammende links te verwijderen, ons gedetailleerde zoekmachine optimalisatie proces zorgt voor een positieve gebruikerservaring vanaf het moment dat men een zoekopdracht in de zoekmachine indient.

Maar voor we van start gaan, gaan we aan de hand van een gedetailleerd zoekwoordonderzoek beginnen met het identificeren van de belangrijkste zoekwoorden binnen uw bedrijfstak. Die worden afgeleid van ons gesprek, concurrerende websites, onze tools en simpele logica.

Daarna onderzoeken we het competitieve landschap voor deze selectie zoekwoorden om de bestaande rankings van de zoekresultaten te vergelijken.

Aan de hand van onze recent ontdekte zoekwoorden zullen we specifieke elementen op de pagina en in de Meta Data optimaliseren. Dit zijn belangrijke factoren die zoekmachines zullen helpen begrijpen waar uw website over gaat. Dit kan unieke Alt, Title en Description Tags omvatten, alsook strategische interlinking en zoekwoordplaatsing.

Lokale SEO Is Een Cruciaal Onderdeel

Lokale bedrijfsvermeldingen zoals Google Bedrijfspagina's zijn cruciaal in het genereren van lokale leads voor kleine tot middelgrote bedrijven. Ze scoren bijzonder goed wanneer ze correct opgezet zijn.

Wij optimaliseren uw lokale vermelding en zorgen voor bruikbare strategieƫn om positieve beoordelingen te verhogen en het verbeteren van uw online reputatie en lokale betrokkenheid.

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiƫel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak