Software Nabouwen

Wij kunnen je huidige, verouderde software nabouwen in een online webapplicatie die de processen binnen de organisatie terug snel en efficiënt automatiseert.

Heb jij deze ergernissen bij de software die je gebruikt?

  • Er is een hoge maandelijkse kost

  • Er zijn geen updates meer beschikbaar

  • Een trage werking en verouderde interface

  • De software is niet gebruiksvriendelijk

Dan is het laten nabouwen van je software een goede oplossing. Je bouwt zo aan een mooiere toekomst voor jouw bedrijf, kan sneller werken en bespaart op de vaste kosten.

Wij kunnen de software die je nu gebruikt ombouwen naar een online webapplicatie die de processen binnen de organisatie automatiseert.

Sneller en makkelijker werken door software te laten nabouwen

Op zich ben je tevreden van je huidge software, maar er beginnen toch vele ergernissen op te spelen. Wanneer we je software nabouwen in een maatwerk webapplicatie gaat deze sneller en makkelijker zijn om mee te werken. We doen ook altijd ons uiterste best om een vernieuwde kijk op het totaalplaatje te geven. Het is steeds ons doel om slim en gebruiksvriendelijk te werk te gaan, terwijl we je huidige werkverloop zo weinig mogelijk willen storen.

Moderne en Efficiënte Werkplek

In principe bouwen we een moderne en efficiëntere versie van je bestaande software. In de praktijk zal het een minimale aanpassing vereisen van je medewerkers, er zijn dus geen langdurige opleidingen vereist om het personeel bij te scholen. We werken tevens ook met gebruikersniveau's, dat wil zeggen dat medewerkers enkel de onderdelen te zien krijgen waar zij toegang tot verleend worden.

Hoe we je software nabouwen

Hoe we je software nabouwen? Wij ontwikkelen je nieuwe software stap voor stap. We gaan de ontwikkeling van je maatwerk webapplicatie onderverdelen in aparte modules die we stap voor stap gaan ontwikkelen. Op die manier kan er tijdens het ontwikkelen van de volgende module reeds aan de slag gegaan worden met het testen van de ontwikkelde modules. Op die manier komen we tot een perfect geheel dat volledig afgestemd is op jouw vereisten.