Online Marketing Bureau

Klassieke reclame en marketing campagnes verliezen hun effect.

Potentiële klanten grijpen steeds vaker naar hun smartphone, tablet of pc om op zoek te gaan naar producten of diensten die ze willen aankopen.

U wil hier toch ook op inspelen?

Inspira ziet uw website als meer dan een online aanwezigheid. De website is het centrale punt, het online hoofdkwartier van uw bedrijf.

Veel bedrijven vergeten om met de bezoekers van hun website iets te doen. Ervoor zorgen dat klanten contact opnemen, iets kopen of een offerte aanvragen is iets wat Inspira met beproefde tactieken en strategieën tracht te bekomen.

Inspira heeft zich de afgelopen jaren reeds bewezen en is nu een gevestigde waarde op vlak van Online Marketing.

Online succesverhalen worden niet over één nacht ijs geboekt. Het is een combinatie van de juiste aanpak, een duidelijke strategie en het gebruiken van de juiste hulpmiddelen.

Als online marketing bureau bieden wij een totaalpakket aan en maken wij van uw website een succesverhaal.

Online marketing bureau

Alles begint met ...

Alles begint met een simpel gesprek. Eerst en vooral om te ontdekken wat uw verwachtingen zijn, maar ook omdat we uw artikelen of diensten op de juiste manier online willen aanbieden. Dat kunnen we alleen maar door uw bedrijf te leren kennen.

Zo'n gesprek begint met enkele simpele vragen zoals "Wat wil u op de website tonen?" of "Wat wordt de domeinnaam van uw website?", maar zal al snel dieper ingaan op cruciale vragen waar u zich nu misschien nog niet bewust van bent. Dan zal het eerder gaan over "Wat is uw doelpubliek?" of "Wat is het doel van de website?"

Daarnaast maken we ook een evaluatie van uw kennis. Dat is niet bedoelt om u aan een grondige test te onderleggen, maar vooral om af te toetsen hoe duidelijk onze uitleg moet zijn. Kunnen we bij deze klant technische termen gebruiken of dienen we mensentaal te gebruiken? Wij willen dat u begrijpt wat we doen en hoe we het gaan doen.

Daarna gaan wij de denktank in

Aan de hand van de informatie die wij uit ons kennismakingsgesprek hebben onttrokken, gaan wij regelrecht de denktank in. Dat begint vaak al meteen in de auto onderweg naar ons kantoor. We wisselen ideeën uit en bedenken hoe uw website er uit moet zien, welke functionaliteiten deze moet hebben, evalueren op welke sociale media en platforms u aanwezig moet zijn en hoe we dit op de markt kunnen plaatsen.

Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie, daarom kan ons online marketing bureau ook een totaalpakket aanbieden. Waar de ene uitblinkt in het programmeren, blinkt de andere uit in het schrijven van teksten. We maken ook gebruik van allerlei handige tools om een inzicht te krijgen in zoekwoorden, trends, seizoensgebondenheid, concurrentie, etc.

Nadat we onze fond hebben gelegd gaan we concrete plannen maken. We stellen een eerste layout van de website op zodat u een visueel beeld heeft van onze visie. Op basis van onze data gaan we een voorstel maken waarbij we voorstellen welke sociale media actief dienen te zijn, welke advertentiemogelijkheden u best kan gebruiken en welke woordenschat we gaan gebruiken.

Producten of diensten die enorm afhankelijk zijn van visuele beelden gaan we eerder uitnodigen om een Instagram account aan te maken. Vormen uw klanten een hechte community? Dan is Facebook het antwoord. Met Google AdWords kunnen we ons richten op bepaalde zoekwoorden of geografische locaties. Kortom we stellen een volledige aanpak op maat samen.

The Pitch

Alle mogelijkheden en voorstellen gieten we samen in een mooi idee-document. Dit overlopen we in een tweede gesprek waarbij we elk onderdeel afzonderlijk toelichten. Hierbij vermelden we onze prijzen voor elk onderdeel afzonderlijk en maken we een schatting van advertentiebudgetten.

Deze voorstellen zijn volledig vrijblijvend. Wanneer alles voor u duidelijk is kan u rustig over ons voorstel nadenken of u kan meteen beslissen. U hangt nergens aan vast - deze voorstellen zijn louter representatief van alle online mogelijkheden die er bestaan voor uw bedrijf. U kan starten met enkele kleine stappen en de resterende stappen later implementen of meteen de sprong in het diepe wagen.

Wanneer uw keuze gemaakt is, bezorgen wij u een opdrachtbevestiging. Zodra we deze van u ondertekend hebben mogen ontvangen, gaan wij meteen aan de slag.

Stap voor stap

Stap voor stap voeren wij de gekozen werken uit. We gaan de website maken en vullen de site in, programmeren de functies en stellen een beheersysteem samen. Sociale media worden aangemaakt en in dezelfde stijl ontworpen, uniformiteit is een must. Zo communiceert u éénzelfde verhaal doorheen het wereldwijde web.

Wanneer alles op punt staat beginnen we met het schrijven van de teksten en advertenties. Het succes hiervan staat of valt met een goed zoekwoordonderzoek. Hier maken wij het verschil ten opzichte van andere online marketing bureaus in België. Onze diepgaande kennis van de Google Keyword Tool zorgt ervoor dat we zoekwoorden vinden die vele aan het oog ontschieten. Er worden nieuwe zoekwoordcombinaties gemaakt, long tail keywords gevonden en concurrentie analyses uitgevoerd.

Daarna kunnen de online aanvragen of bestellingen binnen beginnen lopen.

Analyse & Opvolging

Alles staat online... Daar stopt het verhaal echter niet. Nu is het een kwestie van de resultaten te analyseren en op basis van deze data de juiste aanpassingen door te voeren. Hoewel wij theoretisch misschien het ideale scenario dachten bedacht te hebben, kan dat in de praktijk soms anders uitdraaien en moeten we ingrijpen.

Zo kan het zijn dat u enorm veel bezoekers krijgt, maar dat deze geen aankopen doen. Dan stellen wij als online marketing bureau onszelf vele vragen: Staat de contact knop in een verkeerde kleur? Of op de verkeerde locatie? Is het aankoopproces niet simpel genoeg?

Wij garanderen echter dat onze specialisten uw website niet zomaar zullen laten slabakken. Het is voor ons een erezaak dat al onze klanten succes bereiken. Het is die goede opvolging, voortdurende analyse en onze betrokkenheid die ervoor zorgen dat uw bedrijf aan de top blijft.

Online marketing is niet zwart of wit. Wat werkt voor de ene klant, kan helemaal anders uitdraaien voor de andere. Het is vooral een werk van lange adem. Als u ooit bij een online marketing bureau bent dat u beloofd volgende week met zoekwoord x op de eerste plek in Google zal staan, dan moet er bij u een alarmbel luiden. In online marketing staat niets vast! Enkel en alleen de juiste aanpak op lange termijn zal volstaan.

Het is met deze eerlijke en oprechte visie dat wij u graag bekoren.

Laten we samen iets geweldigs maken

Wij staan te trappelen om samen met u iets geweldigs te maken. Zoals gezegd: het begint met uw idee. Ons online marketing team staat klaar om naar u te luisteren en voor u te onderzoeken, adviseren en creëren. Geef ons een seintje en wij gaan graag voor u aan de slag.

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Vraag Een Gesprek Aan