Social Media Uitbesteden

Heb je het te druk met de zaak om je met Social Media bezig te houden?

Goed nieuws, je kan nu je social media uitbesteden zonder dat je een ongelimiteerd budget nodig hebt.

Inspira kan ervoor zorgen dat jouw social media wekelijks actief is met leuke en creatieve berichten. Ons team schrijft en ontwerpt jouw social media updates en plaatst deze op jouw pagina's. Dat kunnen we voor je doen op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google Mijn Bedrijf.

We schrijven de teksten, taggen de juiste pagina's, maken gebruik van de nodige #hashtags en plaatsen de juiste links.

Telkens bedenken wat je moet posten kan een uitdaging zijn, maar met onze maandelijkse dienst blijven je social media accounts actief. Het is de ideale manier om de voordelen van social media te benutten, zonder er zelf van wakker te moeten liggen.

Geniet van de gemoedsrust, want er zal geen week meer voorbij gaan zonder dat er op je social media gepost werd.

Social Media Management

Maatwerk

Op Maat

 • Bepaal zelf hoe vaak we voor jou posten
 • Bijv.: 4x per maand
 • Bijv.: Elke werkdag
 • Wij staan voor alles open
Contacteer ons

Business (KMO)

399 per maand

 • 20 berichten per maand
 • Facebook, Instagram en LinkedIn
 • Google Mijn Bedrijf
 • Opstartkost €165,-
Contacteer ons

Geen verplichtingen - Geen langdurige verbintenissen - Annuleer op elk moment - Jij blijft baas over je account

Hoe werkt het?

Elke maand schrijven en ontwerpen wij jouw social media updates voor de daaropvolgende maand. Deze worden naar je toegestuurd ter goedkeuring en worden daarna ingepland om doorheen de weken gespreid gepubliceerd te worden. In de mate van het mogelijk monitoren we ook de reacties en privéberichten.*

*Vanaf het moment dat dit te veel uren in beslag neemt, wordt dit in overleg gespecifieerd.

Is de dienst aanpasbaar op maat?

Ja, de dienst kunnen we volledig op maat aanpassen. Dus als je meer of minder berichten wil plaatsen, dan voorzien wij je graag van een ondersteuning op maat. Denk je er bijvoorbeeld aan om elke week je nieuwste projecten online te plaatsen? Dan staan we daar graag voor in. Zie je liever elke dag een bericht geplaatst worden? Laat het ons weten en wij doen het.

Hoe zit het met verplichtingen?

Er is GEEN maandelijkse verplichting. We vragen wel om ten laatste voor de 15e van de maand melding te geven, anders kan het zijn dat we reeds berichten hebben geschreven voor komende maand. Er is wel een opstartkost verbonden van €165,- verbonden aan onze dienst. Deze dient voor het opzetten/herontwerpen, evalueren en optimaliseren van je pagina's.

Wat mag je verwachten?

Door je social media uit te besteden aan Inspira, kan jij je richten op je dagelijkse activiteiten. Je hoeft je niet langer zorgen te maken, want onze professionals ontwikkelen, promoten en bouwen jouw merk op social media uit.

Ik heb nog een paar vragen...

Heb je vragen? Geen probleem - vul ons contactformulier in of stuur ons een chatbericht via Facebook Messenger. Wij kijken er naar uit om met je samen te werken.

Ik wil enkel mijn bedrijfspagina's laten ontwerpen, kan dat?

Je beseft dat communicatie met jouw klanten via Social Media belangrijker is dan ooit, maar weet niet hoe je een pagina moet aanmaken? Inspira kan bedrijfspagina's ontwerpen die de aandacht trekken.

Social Media laten opzetten is perfect voor bedrijven die hun eerste stappen zetten op sociale platforms en zelf willen beginnen met posten.

Basic

165

 • Aanmaken bedrijfspagina’s
  Facebook, Instagram, Google Mijn Bedrijf, LinkedIn
 • Ontwerp en Branding conform de huisstijl
 • Vervolledigen van pagina’s
 • Uitnodigen van eerste volgers
Contacteer ons

Hoe kunnen jullie helpen met adverteren op sociale media?

Adverteren op sociale media is de meest kostefficiente vorm van reclame die vandaag de dag beschikbaar is. Inspira kan advertenties ontwerpen die jouw ideale doelpubliek aanspreken en dus ook meer conversies genereren.

Basic

29

 • Ontwerpen en instellen van advertentie
 • Instellen van doelpubliek
 • Exclusief advertentiekosten
Contacteer ons

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Vraag Een Gesprek Aan