Social Media Uitbesteden

Heb je het te druk met de zaak om je met Social Media bezig te houden? Goed nieuws, je kan nu je social media uitbesteden zonder dat je een ongelimiteerd budget nodig hebt.

Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw social media wekelijks actief is met leuke en creatieve berichten. Ons team schrijft en ontwerpt jouw social media updates en plaatst deze op je pagina's. Dat kunnen we voor je doen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

We schrijven de teksten, taggen de juiste pagina's, maken gebruik van de nodige #hashtags en plaatsen de juiste links.

Telkens bedenken wat je moet posten kan een uitdaging zijn, maar met onze maandelijkse dienst blijven je social media accounts actief. Het is de ideale manier om de voordelen van social media te benutten, zonder er zelf van wakker te moeten liggen.

Geniet van de gemoedsrust, want er zal geen week meer voorbij gaan zonder dat er op je social media gepost werd.

Wat wij voor je kunnen doen:

 • ✔️ Zorgen dat je sociale media actief is met leuke en creatieve berichten
 • ✔️ Geen verplichtingen of langdurige verbintenissen, je kan op elk moment annuleren
 • ✔️ Je blijft ten alle tijde baas over je account
 • ✔️ Persoonlijk advies en begeleiding omtrent al je vragen, wensen en vereisten
 • ✔️ Ontzorging van je social media advertenties

Onze Social Media Management Prijzen:

Business

99 per maand

 • 4 berichten per maand
 • Facebook en Instagram of Facebook en LinkedIn
 • Opstartkost €165,-
  Inclusief mini-fotoshoot
  (binnen een straal van 20km)
Contacteer ons

Maatwerk

Op aanvraag

 • Bepaal zelf hoe vaak we voor jou posten
 • Bijv.: 4x per maand
 • Bijv.: Elke werkdag
 • Wij staan voor alles open
Contacteer ons

Hoe werkt het?

Elke maand schrijven en ontwerpen wij jouw social media updates voor de daaropvolgende maand. Deze worden naar je toegestuurd ter goedkeuring en worden daarna ingepland om doorheen de weken gespreid gepubliceerd te worden. In de mate van het mogelijk monitoren we ook de reacties en privéberichten.*

*Zodra dat dit meer uren in beslag neemt, wordt dit in overleg gespecifieerd.

Veelgestelde vragen

Is de dienst aanpasbaar op maat?

Ja, de dienst kunnen we volledig op maat aanpassen. Dus als je meer of minder berichten wil plaatsen, dan voorzien wij je graag van een ondersteuning op maat. Denk je er bijvoorbeeld aan om elke week je nieuwste projecten online te plaatsen? Dan staan we daar graag voor in. Zie je liever elke dag een bericht geplaatst worden? Laat het ons weten en wij doen het.

Hoe zit het met verplichtingen?

Er is GEEN maandelijkse verplichting. We vragen wel om ten laatste voor de 15e van de maand melding te geven, anders kan het zijn dat we reeds berichten hebben geschreven voor komende maand. Er is wel een opstartkost van €165,- verbonden aan onze dienst. Deze dient voor het opzetten/herontwerpen, evalueren en optimaliseren van je pagina's.

Wat mag ik verwachten?

Door je social media uit te besteden, kan jij je richten op je dagelijkse activiteiten. Je hoeft je niet langer zorgen te maken, want wij promoten en bouwen jouw bedrijf op social media uit.

Ik wil enkel mijn bedrijfspagina's laten ontwerpen, kan dat?

Je beseft dat communicatie met jouw klanten via Social Media belangrijker is dan ooit, maar weet niet hoe je een pagina moet aanmaken? Inspira kan bedrijfspagina's ontwerpen die de aandacht trekken.

Social media pagina's laten opzetten is perfect voor bedrijven die hun eerste stappen zetten op sociale platforms en zelf willen beginnen met posten.

Ik wil zelf posten. Geven jullie ook opleidingen?

Ja. We geven ook trainingen en opleidingen aan bedrijven die graag zelf hun sociale media beheren. We stemmen dit volledig op maat af. Willen jullie je verdiepen op LinkedIn? Of heb je een complete opleiding nodig? Tijdens een van onze trainingen maken we alles duidelijk, gidsen we je doorheen de mogelijkheden, leren we je welke fouten je moet vermijden en leer je onze volledige manier van werken kennen.

Hoe verloopt dat uitbesteden van social media nu juist?

We beginnen rond de 15e van de maand met het schrijven van de berichten voor de komende maand. Een voorbeeld: op 15 oktober beginnen we met het schrijven van de berichten voor november. We doen dit altijd in de Publicatietools van Facebook, want hier kunnen we ze als concept opslaan en daarna naar je toe sturen. Voorafgaand zullen we ook altijd even trachten contact op te nemen om te bekijken wat er in de verf gezet mag worden.

Rond de 23e van de maand krijg je deze berichten dan via mail toegestuurd ter goedkeuring. Je moet dan enkel reageren indien er iets aangepast moet worden. Zonder reactie gaan we gewoon verder met de volgende stap.

De laatste dag van de maand plannen we de berichten gespreid in. Dus afhankelijk van het pakket gaat er wekelijks een aantal berichten gepost worden.

Hoe zit het met het aanleveren van content?

Over het algemeen bezorgen onze klanten zelf de foto's en video's. Langs de ene kant leveren ze een fotopakket aan, langs de andere kant maken we een WhatsApp groep aan waar alle content doorgestuurd kan worden. Via mail mag dat natuurlijk ook altijd. Deze content verwerken we dan in zowel foto als video berichten. Als je niet over een fotopakket beschikt of niet van plan bent foto's te maken, raden we altijd aan om een professionele fotoshoot uit te voeren. Eigen foto's werken nog altijd beter dan stockfoto's.

In de opstartkost zit een mini fotoshoot inbegrepen voor klanten binnen een straal van 20km rond Arendonk. Bevindt uw bedrijf zich buiten deze radius? Dan is het nog perfect mogelijk om de fotoshoot uit te laten voeren, maar is er een meerprijs aan verbonden.

Uiteraard bieden we ook een dienst aan waarbij wij de content komen maken. Voor een kleine meerprijs komen wij maandelijks bij u ter plaatse de berichten voor de komende maand bespreken en dan zorgen wij er meteen voor dat we de benodigde foto's en video's maken.

Indien er geen content aangeleverd wordt, maken wij gebruik van stockfoto's.

Hoeveel omzet gaat social media me bezorgen?

Wij gaan je niet beloven dat je een fortuin gaat verdienen met social media. Dat zijn we beu gehoord.

Wij helpen je echter wel met het creëren van een aanwezigheid op sociale media waarmee je nieuwe klanten lokt en duurzame groei stimuleert.

Bovendien is het dé manier bij uitstek om in contact te blijven met bestaande klanten. Social media geeft je bedrijf een persoonlijkheid. Dat is een erg krachtig gegeven, want het zorgt zo voor trouwe klanten die vaker aankopen zullen doen.

Nadat klanten iets aangekocht hebben, kan je met sociale media in contact blijven en zorgen dat jouw bedrijf het eerste bedrijf is waar ze aan denken zodra ze een product of dienst nodig hebben. We weten allemaal hoe belangrijk het is om in contact te blijven met klanten en sociale media is gewoon weer een extra kanaal dat je daarvoor kan gebruiken.

Er bestaat trouwens ook zoiets als 'social proof'. Doordat klanten je bedrijfspagina liken, volgen en updates delen, wek je vertrouwen bij potentiële, nieuwe klanten. Zij zien dat anderen je bedrijf leuk vinden en daardoor gaan ze gemakkelijker over tot een aankoop. Wij noemen dit ook wel "de nieuwe mond-tot-mond reclame".

Uiteindelijk is het heel simpel: Facebook likes kan je niet naar de bank brengen.

Hoe kunnen jullie helpen met adverteren op sociale media?

Adverteren op Facebook is complex geworden met de verschillende keuzes die je kan maken. Wij begeleiden je naar de perfecte advertentiekeuze, zetten succesvolle Facebook-adverenties op en beheren deze voor je. De verkeerde keuzes maken voor de door jou beoogde doelen, betekent dat er veel geld verspilt zal worden!

We raden altijd aan om een reeks advertenties uit te proberen en te testen over een voorafbepaalde periode. Zo ontdek je wat het de meeste leads oplevert voor jouw product of dienst. Wij kunnen doordachte Facebook-advertenties ontwerpen, instellen en vervolgens rapporteren. Daarbij testen we verschillende doelgroepen, afbeeldingen of advertentieindelingen en bekomen we zo een optimaal resultaat.

Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd om grote campagnes op te zetten. Gelukkig kan je ook bij ons terecht voor het ontwerpen en instellen van één enkele advertentie of advertenties op afroep.

Hé, dat zie ik wel zitten!

Mocht deze manier van werken je wel aanstaan, dan spreken we graag een keer met je af om verder kennis te maken, de werking van jullie bedrijf te overlopen, jullie doelen te bespreken en om te bekijken of we een goede match voor elkaar zijn. Voor een afspraak je gewoon even contact met ons op.

Ik heb nog een paar vragen...

Heb je vragen? Geen probleem, vul ons contactformulier in of stuur ons een chatbericht via Facebook Messenger. Wij kijken er naar uit om met je samen te werken.

Elke onderneming vereist natuurlijk een aanpak op maat. Het is aangeraden om eerst een keer samen te zitten, je wensen en verwachtingen leren kennen en ontdekken of we een match voor elkaar zijn. Zo kunnen we je op de juiste manier ondersteunen.

Interesse om met ons samen te werken?

Wij helpen gedreven ondernemers aan een constante stroom van klanten. Jou helpen we ook graag. Laten we eens rond tafel zitten.

Neem contact met ons op

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

 • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

 • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

 • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

 • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

 • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een social media manager
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare dienstverlener beheren wij vooral bedrijfspagina's op social media voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op