Google Ads Beheer

Wat kost het om Google Ads uit te besteden?

Wij hanteren twee tarriefformules voor het beheren van uw Google Ads account. We leggen onze diensten graag in meer detaul aan u uit tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem daarvoor contact met ons op.

Starter

45 per maand

 • Advertentiebudget < € 300 per maand
 • Uitleg in mensentaal
 • Wekelijkse Opvolging
 • Maandelijkse Rapportage
 • Volledig beheer via MCC-account
 • Opstartkost € 225
Contacteer ons
Geen verplichtingen - Geen langdurige verbintenissen - Annuleer op elk moment - U blijft baas over uw account

PPC Management Outsourcen

Er is een reden dat u gebruik maakt van een accountant om uw boekhouding in orde te brengen, advocaten voor uw legale zaken en een monteur om uw auto draaiende te houden.

Dus waarom zou u uw eigen Google Ads campagne beheren, terwijl u druk bezig bent met het leiden van uw bedrijf?

Pay Per Click (PPC) Management is de favoriete bezigheid van onze specialisten. Als Google Partner hebben wij tevens de vaardigheden en expertise om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw budget haalt. We hebben zoveel vertrouwen in ons werk dat we u niet aan een contract zullen vastbinden, want we willen dat onze klanten bij ons blijven omdat ze gelukkig zijn over de resultaten en diensten die wij leveren.

Reeds vele lokale en nationale bedrijven hebben ervoor gekozen om het beheer van hun Google Ads aan Inspira uit te besteden. Dankzij onze eigen ervaring in de detailhandel, begrijpen wij als geen ander wat de advertentiebehoeften van lokale bedrijven zijn. Dus of u nu meer online aankopen wil zien of meer offerte aanvragen, neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Onze strategie is steeds doelgericht en slim. Bovendien zorgen onze advertentiemanagers ervoor dat uw account en campagnes vanuit een overzichtelijke structuur beheerd worden. Op die manier kan u zich focussen op de dagdagelijkse leiding over uw bedrijf, terwijl wij voor nieuwe online klanten zorgen.

Waarom Adverteren op Google?

Omdat Google Ads vandaag de dag een enorm groot deel uitmaakt van Online Marketing voor bedrijven.

Vroeger, en dan spreken we over pre 1999, werden klanten op een volledig andere manier gestimuleerd om producten of diensten aan te kopen. Ze hoorden over een product aan de hand van geschreven advertenties in magazines, reclamespots op radio of tv of zagen iets bij vrienden.

Daarna besloten ze naar de winkel te gaan om dat product te leren kennen. Daar vonden ze het artikel uitgedost met een grote POS-display en konden ze advies vragen aan de verkoper om uiteindelijk over te gaan tot een aankoop.

Vandaag de dag is dat specifieke aankoopproces helemaal anders. Wanneer klanten vandaag de dag over een product of dienst horen, dan is hun eerste reactie: "Dat ga ik eens online opzoeken." Google noemt dit het Zero Moment of Truth.

Tegenwoordig is dat het ideale punt om te adverteren en nieuwe klanten aan te spreken. Dat is ook de reden waarom de klassieke advertentiemedia meer en meer hun marktaandeel verliezen. Niemand leest die advertenties nog.

Uiteraard kan uw SEO geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke site al een grote drijfkracht voor nieuwe klanten zijn. Maar het is een jammerlijke evolutie dat organische zoekresultaten steeds minder aangeklikt worden.

Om meteen resultaat te boeken en bovenaan de zoekresultaten te staan, blijft adverteren op Google de beste oplossing.

Online Marketing Bureau Inspira

Zo'n advertentieaccount beheren is veel meer dan advertenties schrijven, zoekwoorden toevoegen en een juiste structuur hanteren. Het is ook een correct gebruik van uitsluitingszoekwoorden en optimaliseren van advertentie extensies, landingspagina's, etc.

Weet u bijvoorbeeld hoe u sitelinks, highlights, beoordelingen of uw telefoonnummer kan toevoegen aan uw advertenties? Of wat de vereisten zijn voor de ideale landingspagina? Heeft u het meten van Conversies al ingesteld? Durft u al te spelen met locatie targeting? Herschrijft u vaak uw advertentieteksten?

Als dit uw petje te boven gaat, dan is het dringend tijd dat u het beheer aan een professional overlaat

Online marketing bureau Inspira staat graag in voor het opzetten van uw accountstructuur en gaat aan de slag met tal van Insider Tricks om een zoekwoordlijst op te stellen die klanten aanspreekt op het juiste moment in de aankoopfunnel.

Kortom, wij zorgen ervoor dat u:

 • Aanwezig bent tijdens het cruciale Zero Moment of Truth-moment
 • Duidelijke doelen heeft voor uw advertenties
 • Hoog converterende zoekwoorden toepast
 • Een nette en overzichtelijke accountstructuur heeft
 • Gebruik maakt van advertentie extensies
 • Optimale landingspagina's heeft
 • Conversies en nuttige data mee kan opvolgen
 • Een hogere Google kwaliteitsscore behaalt
 • En nog zoveel meer...

Zodat u meer online verkopen, offerte aanvragen of ingevulde contactformulieren zal ontvangen.

De Voordelen van Google Ads

 • Trek meer klanten aan

  Of u nu meer unieke bezoekers wil lokken, meer online verkopen wil genereren of meer telefoontjes wil ontvangen. Google Ads is de ideale oplossing.

 • Lokaal, maar ook internationaal adverteren

  Met locatie targeting kan u zich tot potentiële klanten richten op basis van bepaalde landen, regio's en steden. Het is zelfs mogelijk om te adverteren binnen een bepaalde straal rondom uw bedrijf of winkel.

 • Volledig meetbaar

  U kan meten hoe vaak uw advertentie vertoond is geweest en hoe vaak klanten op erop hebben geklikt. U kan zelfs meten of ze u opgebeld hebben of een aanvraag hebben verstuurd. Dankzij Google's Conversion Tracking Tools kan u zelfs zien of die specifieke bezoekers iets hebben gekocht.

 • Adverteren op verschillende platformen

  Producten met prijzen vertonen via Google Shopping, adverteren op YouTube video's, beeldadvertenties vertonen op bepaalde websites, Google stelt het allemaal tot uw beschikking.

 • De juiste personen bereiken op het juiste moment

  Klanten zullen uw bedrijf op Google vinden net op het moment dat ze zoeken naar de producten of diensten die u aanbied.

 • Mobiel, Tablet, Desktop, Laptop

  Door te adverteren op Google, kan u uw klanten op alle toestellen bereiken. U kan zelfs speciale advertenties opzetten voor specifieke apparaten. Wanneer klanten dan iets opzoeken, naar producten willen kijken of iets willen kopen, bent u altijd aanwezig.

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Vraag Een Gesprek Aan