Adverteren op Google

Adverteren op Google is een game-changer voor de online vindbaarheid van je bedrijf. Investeren in een advertentiecampagne op Google maakt een écht verschil, heel snel.

Adverteren op Google maakt vandaag de dag een enorm groot deel uit van Online Marketing voor bedrijven.

Vroeger werden klanten op een volledig andere manier gestimuleerd om producten of diensten aan te kopen. Ze hoorden over een product aan de hand van geschreven advertenties in magazines, reclamespots op radio of tv of zagen iets bij vrienden.

Daarna besloten ze naar de winkel te gaan om dat product te leren kennen. Daar vonden ze het artikel uitgedost met een grote POS-display en konden ze advies vragen aan de verkoper om uiteindelijk over te gaan tot een aankoop.

Vandaag de dag is dat specifieke aankoopproces helemaal anders. Wanneer klanten vandaag de dag over een product of dienst horen, dan is hun eerste reactie: "Dat ga ik eens online opzoeken." Bij Google noemen ze dit het Zero Moment of Truth, of simpelweg ZMOT.

Tegenwoordig is dat het ideale punt om te adverteren en nieuwe klanten aan te spreken.

Of we nu op zoek zijn naar cornflakes, speelgoed, tickets voor een concert, een loodgieter of een citytrip naar Parijs. Het internet heeft de manier waarop we beslissen wat we kopen en waar we kopen veranderd.

Uiteraard zal je SEO geoptimaliseerde website al een grote drijfkracht voor nieuwe klanten zijn. Organische zoekresultaten worden echter steeds minder aangeklikt. Dat komt omdat advertenties op een onopvallende manier bovenaan weergegeven worden.

Om meteen resultaat te boeken en boven de zoekresultaten te staan, blijft adverteren op Google de beste oplossing. Wij staan graag in voor het opzetten van kosteneffectieve advertenties op Google.

Als wij je advertenties op Google beheren, dan zorgen wij ervoor dat je:

 • ✔️ Aanwezig bent daar waar klanten op zoek zijn naar je producten of diensten
 • ✔️ Meer online verkopen, offerte aanvragen of ingevulde contactformulieren zal ontvangen
 • ✔️ Duidelijke doelen hebt voor je advertenties
 • ✔️ Zichtbaar bent bij hoog converterende zoektermen
 • ✔️ Conversies en nuttige data mee kan opvolgen
 • ✔️ Een hogere Google kwaliteitsscore behaalt

De voordelen van Google Ads

Trek meer klanten aan

Of u nu meer unieke bezoekers wil lokken, meer online verkopen wil genereren of meer telefoontjes wil ontvangen. Google Ads is de ideale oplossing.

Lokaal, maar ook internationaal adverteren

Met locatie targeting kan u zich tot potentiële klanten richten op basis van bepaalde landen, regio's en steden. Het is zelfs mogelijk om te adverteren binnen een bepaalde straal rondom uw bedrijf of winkel.

Adverteren op verschillende platformen

Producten met prijzen vertonen via Google Shopping, adverteren op YouTube video's, beeldadvertenties vertonen op bepaalde websites, Google stelt het allemaal tot uw beschikking.

De juiste personen bereiken op het juiste moment

Klanten zullen uw bedrijf op Google vinden net op het moment dat ze zoeken naar de producten of diensten die u aanbied.

Volledig meetbaar

U kan meten hoe vaak uw advertentie vertoond is geweest en hoe vaak klanten op erop hebben geklikt. U kan zelfs meten of ze u opgebeld hebben of een aanvraag hebben verstuurd. Dankzij Google's Conversion Tracking Tools kan u zelfs zien of die specifieke bezoekers iets hebben gekocht.

Mobiel, Tablet, Desktop, Laptop

Door te adverteren op Google, kan u uw klanten op alle toestellen bereiken. U kan zelfs speciale advertenties opzetten voor specifieke apparaten. Wanneer klanten dan iets opzoeken, naar producten willen kijken of iets willen kopen, bent u altijd aanwezig.

Waarom zou ik mijn Google Ads uitbesteden?

Er is een reden dat je beroep doet op een accountant om de boekhouding in orde te brengen, een advocaat voor al je legale zaken en een monteur om je auto draaiende te houden.

Dus waarom zou je dan zelf je eigen Google Ads campagne beheren, terwijl je druk bezig bent met het runnen van je bedrijf?

Als Google Partner hebben wij de vaardigheden en expertise om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je budget haalt. We hebben zoveel vertrouwen in ons werk dat we je niet vastbinden aan langdurige contracten. We willen juist dat onze klanten bij ons blijven omdat ze gelukkig zijn over de resultaten en diensten die we leveren.

Zowel lokale als nationale bedrijven hebben ervoor gekozen om het beheer van hun Google Ads aan ons uit te besteden. Dankzij onze eigen ervaring in de detailhandel begrijpen wij als geen ander wat de advertentiebehoeften van lokale bedrijven zijn. Dus of je nu meer online aankopen wil zien, meer offerte aanvragen of bezoekers in de winkel, neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Met een doelgerichte strategie zorgen we ervoor dat je account en campagnes vanuit een overzichtelijke structuur beheerd worden. Op die manier kan jij jezelf focussen op de dagdagelijkse leiding over je bedrijf, terwijl wij voor nieuwe online klanten zorgen.

Onze tarieven

Starter

45 per maand

 • Advertentiebudget < € 300 per maand
 • Uitleg in mensentaal
 • Wekelijkse Opvolging
 • Maandelijkse Rapportage
 • Volledig beheer via MCC-account
 • Opstartkost € 225
Contacteer ons

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

 • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

 • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

 • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

 • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

 • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een Google Ads Manager
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare dienstverlener beheren wij voornamelijk advertenties op Google voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op