SEO Copywriting

SEO Copywriting voor kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook grote bedrijven, zodat ze online gevonden worden..

Google kondigde aan dat RankBrain deel uitmaakte van haar drie belangrijkste Ranking Factoren.

RankBrain is een nieuw leersysteem dat Google bijstaat in het sorteren van haar resultaten. En hoewel het niet gelinked is aan Keywords, is het cruciaal dat jouw SEO Copywriter zich hierin verdiept heeft.

Google Rankbrain klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. RankBrain gaat simpelweg meten hoe gebruikers omgaan met de zoekresultaten om ze op basis daarvan te rangschikken. Dat wil zeggen dat RankBrain de focus legt op twee dingen:

 1. Gemiddelde tijd dat bezoekers op de pagina doorbrengen (Avg. Time on Page)
 2. Het aantal mensen dat op je zoekresultaat klikken (Click Through Rate)

Een aantrekkelijke titel die veel clicks genereert wil zeggen dat deze pagina de gebruiker aanspreekt. En als je meer tijd doorbrengt op die pagina, dan wil dat zeggen dat die content je interesseert en dus zal Google die pagina ook aanraden aan de volgende persoon die de zoekopdracht ingeeft.

Daaruit kunnen we het belang van een goede SEO Copywriter afleiden. Als jouw site in de zoekresultaten op de vierde plaats staat en vaker aangeklikt en langer bezocht wordt, dan gaat jouw website stijgen naar de eerste plaats.

De SEO Copywriter van Inspira specialiseert zich daarom steeds meer in Google RankBrain. Om de Avg. Time on Page en Click Through Rate van je pagina's te verbeteren.

Slechte SEO Copywriting Wordt Bestraft

Pagina's op het internet hebben altijd een doel. Zo willen bedrijven meer online verkopen en hoger scoren in Google. Dat begint bij het schrijven van originele teksten die geoptimaliseerd zijn met SEO richtlijnen en gebruik maken van zoekwoorden en zoekopdrachten die hun potentiële klanten gebruiken. Dat noemt men SEO Copywriting.

Maar SEO Copywriting is nogal een huzarenstukje. Eerst en vooral neemt het veel tijd in beslag om alle Google Ranking Factoren te leren kennen, daarna moet je ervoor zorgen dat je deze allemaal weet te implementeren in je tekst, om daarna aan de hand van diverse Tools de juiste zoekopdrachten van gebruikers te ontdekken. Dan moet je nog de creativiteit vinden om een originele tekst te schrijven.

Veel bedrijven kopieren gewoonweg teksten van het internet, maar dan krijg je een penalty van Google. Het betekent eigenlijk dat je wordt gestraft door Google en dan gaat niemand je website nog vinden.

Onze In-house Copywriter

Onze hoofd-copywriter heeft sinds 2010 met succes ingestaan voor de SEO Copywriting van zijn eigen webshop. Vanaf 2016 staat hij in voor het schrijven van webteksten voor onze klanten en in 2018 heeft hij besloten om zich hier full-time aan te wijden in dienst van Inspira.

Uit eigen ervaring heeft hij geleerd wat er werkt en hoe je meer bezoekers op je website kan genereren. Nog beter, hij weet hoeveel tijd het kost om het op de juiste manier te doen. Nu helpt hij bedrijven om hun organische zoekresultaten en sociale visibiliteit te verbeteren met een persoonlijke touch die voor meer online verkopen of aanvragen zal zorgen.

Webteksten Laten Schrijven

Onze SEO Copywriting diensten zijn in feite onbeperkt. Onderstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Ze kunnen volledig origineel en vanaf nul zijn geschreven of bestaan uit het volledig herschrijven van bestaande teksten.

 • Volledige Copywriting voor je website
 • SEO Blogartikelen
 • Content Marketing
 • Deep-Content artikelen van meer dan 1000 woorden
 • Artikelomschrijvingen
 • Meta titles, tags en descriptions
 • Herschrijven van bestaande teksten
 • Schrijven van Landingspagina's
 • E-Books
 • Landingspagina Analyse & Conversie Optimalisatie

Wat Kost SEO Teksten Laten Schrijven?

Voor veel van onze SEO Copywriting diensten is er geen aanpak met een One-Size-Fits-All principe. De vereisten voor jouw bedrijf zullen variëren. Daarom gaan we graag een keer rond tafel zitten om je een gedetailleerde (vrijblijvende) offerte te bezorgen. We behandelen alle projecten graag met de zorg en aandacht voor detail die ze verdienen.

Twijfel je of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem gewoon eventjes contact met ons op en wij weten het je te zeggen.

Content Marketing Is De Toekomst

Het idee van Content Marketing is om nieuwe klanten aan te trekken en behouden door relevante en waardevolle informatie te creëren. Inspira maakt het mogelijk om dit deel uit te laten maken van je Online Marketing. Het profileert je bedrijf als vooraanstaande expert in haar vakgebied, verhoogt het vertrouwen van klanten en online bezoekers en zorgt voor meer naamsbekendheid.

Het beste Content Marketing resultaat behalen wij door je artikels te verzamelen op een blog (bij voorkeur met het CMS-systeem van Inspira). Na een gesprek met onze SEO Copywriter gaan wij aan de slag en bezorgen wij je een grondige zoekwoord analyse, daarna schrijven wij de landingspagina's voor jouw website, maken wij Tags aan voor jouw blog en schrijven wij maandelijks nieuwe blogberichten.

Deze werking heeft zich in het verleden als succesrijk bewezen door de producten en diensten van onze klanten op die manier in het daglicht te stellen.

Business

200 per maand

 • 2 SEO blogberichten per maand
 • Zoekwoordonderzoek
 • Concurrentie analyse
 • Jaarlijkse Rapportage
 • Ingave via beheersysteem
 • Opstartkost € 250
Contacteer ons

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak