Webdesign Bureau

Wij bouwen professionele bedrijfswebsites op maat. De volledige website en haar functionaliteiten bouwen we van de grond op, zonder externe platformen.

Het kiezen van een webdesigner is één van de belangrijkste beslissingen die een bedrijf moet maken.

Bedrijven die het voordeel van een goed ontworpen en geprogrammeerde website begrijpen, investeren in het succes van hun bedrijf op lange termijn.

Wij bouwen maatwerk websites. We coderen de opbouw van de website en programmeren haar functionaliteiten van de grond op, zonder gebruik te maken van platforms voor websites te bouwen. We maken dus géén gebruik van platformen zoals Wordpress, Wix of Joomla.

Eigenlijk wil dat gewoon zeggen dat bij ons alles mogelijk is. Een ander voordeel is dat we de website tot in de puntjes kunnen optimaliseren voor de zoekmachines. Op die manier weten we doorgaans een betere positie in Google te behalen.

In veel gevallen, is een bezoek aan je website ook de eerste keer dat een klant in aanraking komt met je onderneming. Op basis van deze interactie trekken zij hun conclusies. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer.

Als je website mooi ontworpen en gebruiksvriendelijk is, gidst deze de bezoeker op natuurlijke wijze doorheen de verschillende pagina's en bedrijfsprocessen. Zo leg je de basis voor een langdurige klantrelatie.

Als webdesigner staan wij voor:

 • ✔️ Een website of webshop op maat van jouw onderneming
 • ✔️ Een gebruiksvriendelijke website die er goed uitziet op alle apparaten
 • ✔️ Een website of webshop die goed scoort in de zoekmachines
 • ✔️ Geen omslachtig CMS-systeem, maar ons eigen CMS-systeem aangepast op jouw handelingen
 • ✔️ Processen die je klanten in de praktijk moeten doorlopen omvormen tot een online toepassing
 • ✔️ Persoonlijk advies en begeleiding omtrent al je vragen, wensen en vereisten
 • ✔️ Ontzorging bij verschillende online marketing mogelijkheden

Veel meer dan 'n website

Wij helpen kleine en middelgrote bedrijven om hun online aanwezigheid ten volle te benutten door kwalitatieve websites/webshops te bouwen, effectieve online advertenties op te zetten en hun sociale media te beheren.

Inspira ziet je website als veel meer dan een online aanwezigheid. De website is het centrale punt, het online hoofdkwartier van je bedrijf. Veel bedrijven vergeten om met de bezoekers van hun website iets te doen. Ervoor zorgen dat klanten contact opnemen, iets kopen of een offerte aanvragen is iets wat Inspira met beproefde tactieken en strategieën tracht te bekomen.

Online succesverhalen worden echter niet over één nacht ijs geboekt. Het is een combinatie van de juiste aanpak, een duidelijke strategie en het gebruiken van de juiste hulpmiddelen.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen het juiste beginpunt voor je weten te bouwen, maar ook de nodige ondersteunende pijlers weten te identificeren. Daarom hebben we een duidelijke, to-the-point en no bullshit visie die stapsgewijs toegepast kan worden.

Vincent van Inspira

Ervaren Webdesign Bureau

Om aan de commerciële behoefte van je bedrijf te voldoen, wordt je website volgens de hoogste normen afgewerkt. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we als geen ander welke technische en functionele aspecten niet over het hoofd gezien mogen worden.

Programmatie

Tijd besparen met doordachte toepassingen, problemen oplossen en écht begrijpen wat de website van jouw bedrijf nodig heeft, om dan met een creatieve oplossing te komen. Dat is een van de kernwaarden waar wij bij elk project naar streven.

Zakelijke voeling

Als ondernemers hebben we één ding gemeen: zakelijke voeling. We slaan de handen in elkaar om met deze gedeelde passie en onze technologische expertise een website te ontwikkelen die voldoet aan jouw ambitieuze plannen.

Doelgerichte Website

Samen bouwen we een doelgerichte website en zorgen we ervoor dat je website niet zomaar gaat slabakken. Een goede opvolging, ontzorging van uw online marketing inspanningen en onze betrokkenheid zorgen ervoor dat jouw website voor succes zorgt.

Een Succesvolle Website Laten Maken

Het internet en de digitale wereld als een geheel, hebben gezorgd voor een verschuiving in de manier waarop we communiceren en aankopen. Klanten gaan eerst via het internet op zoek naar je producten of diensten.

Daarom is je website vaak het beginpunt binnen het traject dat je klant aflegt. Zonder een professionele website sta je dus nergens.

Een kwaliteitswebsite is van cruciaal belang voor eenmanszaken, kleine en grote ondernemingen. Ook voor jouw bedrijf ontwikkelen we graag een online hoofdkwartier dat er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

Na het bouwen van je website kan je pas echt aan de slag gaan!

Wij bieden alle mogelijkheden om je bedrijf online te promoten. Je kan altijd beslissen om simpelweg een website te laten maken, maar wij geven de voorkeur aan constant evolueren. De combinatie met onze andere diensten zorgt er namelijk voor dat het totale plaatje klopt. Zo kunnen we je ontzorgen op vlak van online adverteren, sociale media en bijstaan met tips en advies.

Het is een proces dat wij door de jaren heen met succes hebben uitgeprobeerd en getest.

professioneel webdesign bureau

Mobielvriendelijke Webites

Het internet en de digitale wereld als een geheel, hebben gezorgd voor een verschuiving in de manier waarop we communiceren en aankopen. We gebruiken nu eerst de computer, tablet of smartphone vooraleer we iets aankopen.

Met de opkomst en grote verspreiding van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, kunnen je klanten vandaag de dag altijd en overal websites bezoeken op een handige en snellere manier dan voorheen.

Daarom is het belangrijk om te beschikken over een mobielvriendelijke website. Google is zelfs overgeschakeld op haar Mobile-First Index. Dat wil zeggen dat Google de mobiele versie van je website zal beschouwen als de echte versie - ook al ben je aan het browsen via een Desktop PC.

Met een mobielvriendelijke website pluk je de vruchten van mobiele zoekopdrachten en interacties op sociale media. We zien het nog al te vaak dat in bepaalde sectoren bedrijven niet op de kar van mobielvriendelijkheid springen.

Blijf niet bij de pakken neerzitten, want stilstaan is achteruitgaan. Blijf de concurrentie een stapje voor.

Wij bouwen responsive websites. Dat wil zeggen dat je website zichzelf aanpast op basis van de schermgrootte. Zo zorgen we voor een mooie en dynamische website die er goed uit ziet op alle apparaten van de eindgebruiker.

Waarom We Geen Websites Bouwen Met WordPress

WordPress is een fantastisch systeem dat vrij goed geoptimaliseerd is voor SEO. Oorspronkelijk was het een blogsysteem, dus er zijn zeker ook online marketing mogelijkheden. Er schuilt echter een onzichtbaar gevaar in WordPress websites.

Binnen systemen zoals WordPress, Shopify, Wix en Joomla maak je gebruik van plugins. Telkens er een plugin wordt geïnstalleerd, voeg je, achter de schermen van je website, een extra stukje code toe. Die code is gemaakt om de werking van die plugin te garanderen.

Om een professionele bedrijfswebsite te bekomen, heb je doorgaans meer dan 10 plugins nodig. De ontwikkelaars van die plugins houden geen rekening met elkaars code. Hierdoor raakt de code van je website vertroebelt. Niet ideaal voor de snelheid van je website en ook niet om te scoren in Google.

Dat wil dus zeggen dat de plugin die je gebruikt voor het contact formulier, facebook kadertje, pop up kader of sociale media slider een stukje code aan je website toevoegen. Soms zijn deze plugins niet compatibel met elkaar. Dat kan ervoor zorgen dat je website crasht.

WordPress en vergelijkbare platformen blijven geld kosten. Je moet updates installeren van zowel WordPress als je thema en plugins. Soms kan zo'n update ervoor zorgen dat de layout van je website kapot gaat. Daarom moet je webdesigner maandelijks onderhoud uitvoeren.

Doordat WordPress het bekendste platform is, zijn er ook veel hackers aanwezig. Als je niet gekend bent met de problemen en nadelen, dan kan je site gemakkelijk gehacked worden. De juiste Premium Security Plugins vergen veel kennis en onderhoud.

Bovendien moet je bij dergelijke platformen op zoek gaan naar een straffe developer om dezelfde kwaliteit als een op maat gemaakte website te behalen.

Wij bouwen je website en haar functionaliteiten van de grond op. Zo blijft alles onder eigen controle. We kunnen aanpassen wat we willen en weten alles perfect staan. De code van je website bevat geen overkill. Enkel datgene wat nodig is.

Verder maken we ook gebruik van ons eigen CMS-systeem. In overleg bekijken we wat je zelf moet kunnen beheren en dan zorgen wij ervoor dat je dit makkelijk kan aanpassen. Geen omslachtig CMS-systeem dat totaal niet gebruiksvriendelijk is voor de doorsnee ondernemer dus.

professioneel webdesign bureau

Interesse om met ons samen te werken?

Wij helpen gedreven ondernemers aan een constante stroom van klanten. Jou helpen we ook graag. Laten we eens rond tafel zitten.

Neem contact met ons op

Wat klanten zeggen

Laat Jouw Beoordeling Achter

Portfolio

Elk project heeft zijn eigen aanpak, het eindresultaat delen we graag met u. In ons portfolio kan u ontdekken wie er reeds voordeel uit heeft gehaald en welke technieken er gebruikt werden.

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

 • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

 • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

 • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

 • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

 • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professioneel webdesign bureau
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op