Website Laten Maken

Het kiezen van een webdesigner is Ć©Ć©n van de belangrijkste beslissingen die een bedrijf moet maken.

Een website laten maken voor je bedrijf is misschien wel een cruciale stap voor veel ondernemers.

Bedrijven die het voordeel van een goed ontworpen en geprogrammeerde website begrijpen, investeren in het succes van hun bedrijf op lange termijn.

In veel gevallen, is een bezoek aan je website de eerste keer dat een klant in aanraking komt met je onderneming. Op basis van deze interactie trekken zij hun conclusies. Een eerste indruk maak je maar Ć©Ć©n keer.

Als die bezoeker dan een website met een onhandig ontwerp en verwarrende gebruikerservaring tegenkomt, dan verlaat die je site meteen (hoogstwaarschijnlijk voor die van een concurrent). Als je website mooi ontworpen is en de bezoeker op natuurlijke wijze doorheen de verschillende pagina's gidst (waardoor ze langer op de website blijven), leg je de fundamenten voor een langdurige relatie.

Van het Wauw!-moment bij het eerste bezoek aan de site tot aan de fijnere details die een intuitieve merkervaring creƫren, webdesign bureau Inspira maakt de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Een website laten maken? Dat laat je het best over aan een professioneel Webdesign Bureau

Hoe Kan Ik Een Succesvolle Website Laten Maken?

Het internet en de digitale wereld als een geheel, hebben gezorgd voor een verschuiving in de manier waarop we communiceren en aankopen. Men gebruikt nu bijvoorbeeld eerst de computer, laptop of smartphone vooraleer men iets gaat kopen.

Daarom ziet Inspira je website als meer dan een online aanwezigheid. De website is het centrale punt, het online hoofdkwartier van je bedrijf. Veel bedrijven vergeten om met de bezoekers van hun website iets te doen. Ervoor zorgen dat klanten contact opnemen, iets kopen of een offerte aanvragen is iets wat Inspira met beproefde tactieken en strategieƫn tracht te bekomen.

Dergelijke doelen behalen wij voor onze klanten door een professionele SEO website te maken. De combinatie met onze andere diensten zorgt er echter voor dat het totale plaatje ook klopt, zo maken veel van onze klanten ook gebruik van onze andere diensten zoals Google Ads of SEO Copywriting.

Onze professionele websites worden gemaakt door gebruik te maken van een Content Management System (CMS) waardoor onze klanten de flexibiliteit hebben om pagina's en content te creƫren, ontwikkelen, beheren en promoten.

Waarom We Geen Websites Bouwen Met WordPress

WordPress is een fantastisch systeem dat vrij goed geoptimaliseerd is voor SEO. Oorspronkelijk was het een blogsysteem, dus er zijn veel Online Marketing mogelijkheden. Er schuilt echter een "onzichtbaar" gevaar in WordPress websites.

Binnen het WordPress systeem maak je gebruik van Plugins en telkens er een plugin wordt geĆÆnstalleerd, voeg je achter de schermen van jouw website een extra stukje code toe. Die codes zijn gemaakt om de functionaliteit van die plugin te garanderen. En dus niet om te scoren in Google.

Dat wil dus zeggen dat de plugin die je gebruikt voor het contact formulier, facebook kadertje, pop up kader, sociale media slider, etc. Een stuk code aan je website toevoegen die er voor zorgen dat de code van de website vertroebelt met gevolg dat de website trager zal werken.

En om de gewenste functionaliteiten te bekomen van een professionele SEO website, heb je doorgaans meer dan 10 plugins nodig. De ontwikkelaars van die plugins houden geen rekening met elkaars code, we moeten er dus geen tekeningetje bij maken dat dit een soep zal worden en bepaalde functies van je website niet naar behoren zullen werken.

En dat gaat enkel over de zichtbare dingen - Het kan zijn dat er in de code van jouw website vanalles misloopt. Maar dat zie je als gebruiker niet.

Inspira bouwt de HTML van je pagina en functionaliteiten van de grond op zodaning dat alles in eigen controle is. Zo kunnen wij overal doen wat we willen en weten wij alles perfect staan. Bovendien maken wij het zodanig dat de klant zijn pagina's makkelijk kan aanpassen via ons eigen CMS systeem.

Uw code bevat geen overkill. Enkel zaken die nodig zijn.

Een mobiele website laten maken? Dat laat je het best over aan een professioneel Webdesign Bureau

Kies Ook Voor Responsive Webdesign

Met de opkomst en grote verspreiding van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, kunnen klanten vandaag de dag altijd en overal websites bezoeken op een handigere en snellere manier dan voorheen.

Onlangs is Google overgeschakeld op een "Mobile-First Index". M.a.w.: Google zal de mobiele versie van je site beschouwen als de "echte" versie - ook al ben je aan het browsen via een Desktop PC.

Vandaag de dag maken 60% van de zoekopdrachten op Google deel uit van Mobiele zoekopdrachten. In de toekomst zullen dat er enkel maar meer worden. En hoewel Google's Mobile-First Index nog niet actief is, kan het elke dag online gaan. Daarom moet je nu kiezen voor Responsive Webdesign.

Wij helpen al onze klanten om gebruik te maken van deze mobiele bereikbaarheid. Zo plukken zij de vruchten van interacties op sociale media en zoekopdrachten om zo een stapje voor te blijven op de concurrentie.

De digitale wereld heeft voor convergentie gezorgd en onze rol is daar meer dan ooit in geĆÆntegreerd. Wanneer wij een responsive website maken, zorgen wij voor een mooie en dynamische website die er goed uit ziet op alle apparaten van de eindgebruiker.

Wij geven om jouw resultaten

Wanneer je een aanvraag bij ons indient, stellen wij alle mogelijkheden voor die bestaan om je bedrijf online te promoten. Je kan altijd beslissen om simpelweg een website te laten maken, maar wij geven de voorkeur aan constant verbeteren, evolueren en uitbreiden. SEO websites zijn een werk van lange adem en dienen daarom voorzichtig gemonitored te worden zodat er tijdig ingegrepen kan worden.

Het is een proces dat wij door de jaren heen met succes hebben uitgeprobeerd en getest. Met de specialisten van webdesign bureau Inspira zal je website niet zomaar gaan slabakken. Een goede opvolging, voortdurende analyse en onze betrokkenheid zorgen ervoor dat jouw bedrijf aan de top blijft en online succes bereikt.

Webdesign met constante evolutie

De digitale wereld bevind zich in een constante evolutie en de snelheid van verandering kan adembemend zijn. De sterke groei van sociale media waardoor bedrijven rechtstreeks in communicatie staan met nieuwe en bestaande klanten in combinatie met de enorme expansie van mobiele apparaten, drijft bedrijven voorwaarts in een interactief tijdperk.

Blijf niet bij de pakken neerzitten, want stilstaan is achteruitgaan.

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiƫel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak