Donderdag-Hashtags

Donderdag... We zijn er bijna! Je ziet in de Donderdag-Hashtags dat men klaar is om een korte pauze te nemen in aanloop naar het weekend.

#TBT (ThrowBack Thursday) is een van de populairste hashtags aller tijden en reflecteert het overheersende gevoel van een korte pauze.

Net zoals maandag, is donderdag voor veel bedrijven de ideale dag om een bericht te posten. Deze dag overtreft de meeste andere dagen qua actieve gebruikers en betrokkenheid.

#TBT

#ThrowbackThursday

#ThursdayThrowback

#ThursdayNightLights

#ThursdayThrowdown

#ThankfulThursday

#ThursdayThoughts

#ThursdayVibes

#ThirstyThursday

#ThursDate

#ThursdayFunDay

#CoffeeThursday

#ThursdayFun

#ThursdaySelfie

#ThursdayNight

De populairste hashtags zijn Engelstalig. Wees echter niet verlegen om ze te vertalen of een Nederlandse variant te gebruiken, want ook die beginnen echt ingeburgerd te raken.

Hashtags voor Maandag

Hashtags voor Dinsdag

Hashtags voor Woensdag

Hashtags voor Donderdag

Hashtags voor Vrijdag

Hashtags voor Zaterdag

Hashtags voor Zondag

Hulp nodig met Social Media?

Social media zijn geweldig en kunnen een grote impact hebben voor bedrijven. Pak het op de juiste manier aan en de verkoop en je zichtbaarheid zal door het dolle heengaan.

Uiteraard hebben veel ondernemers geen tijd voor sociale media. Of ontbreekt hen de technische kennis. Wordt het niet eens tijd dat je sociale media professioneel gaat aanpakken? Inspira kan ervoor zorgen dat jouw social media wekelijks actief is met leuke en creatieve berichten.

 

Nieuwe Toppen Scheren met Social Media?
Maak een Afspraak