Webshop Molenhof Food

Sinds de verplichte sluiting van hun feestzalen vanwege COVID-19, heeft Feestzaal Molenhof zich volledig gesmeten op Take Away. Na een tijdelijke en snel opgezette webshop, kozen ze er nu voor een permanente kwaliteitsoplossing. Daarvoor deden ze beroep op de ervaring van Inspira.

Veel Belgische retailers die tijdens de lockdown noodgedwongen een webwinkel hebben ingericht zien dat als iets tijdelijks. Dat blijkt uit onderzoek van UAntwerpen.  ‘Echt serieus lijken ze hun online winkel niet te nemen’, zegt Joris Beckers (UAntwerpen). ‘Jammer, want ook na corona zal er meer online geshopt worden.’

Tenslotte ziet 70% de webwinkel niet als een belangrijk verkoopkanaal in de toekomst. De webverkopen lijken voor de meeste lokale winkels eerder een tijdelijke overlevingsstrategie dan een duurzame transitie naar een innovatieve detailhandel.

De tweede lockdown moet echt een wake-up call zijn voor onze handelaars, zegt Ann Verhetsel. Na corona zal een groter aantal mensen online blijven shoppen. Als de lokale winkels met hun webshop stoppen, vertrekken die sowieso naar de bol.com’s van deze wereld. ‘De ondernemers moeten nú profiteren van de geleverde inspanningen en hun online kanaal professionaliseren.’ — Bron Emerce.nl

Voor dit project was de doelstelling om de klant een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop aan te bieden. Klanten kunnen met een eigen login hun bestelling opvolgen. Het plaatsen en betalen van je bestelling gebeurt op luttele minuten en je hoeft er je huis niet voor uit te gaan. 

Dankzij de koppeling met Mollie gebeurt het plaatsen en betalen van je bestelling steeds via een beveiligde verbinding en werden de kosten laag gehouden.

Molenhof Food

Webshop voor Take-Away

Samen met Feestzaal Molenhof bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online shop. Wat was er essentiëel? Een gebruiksvriendelijke webshop voor hun Take-Away en catering. Via het online CRM systeem dat Inspira voor Feestzaal Molenhof gebouwd heeft, kunnen de medewerkers van Molenhof bestellingen opvolgen, klanten beheren, producten toevoegen of aanpassen.

  • De aantrekkelijke layout spreekt het doelpubliek aan
  • Koppeling met betalingsprovider Mollie
  • CRM-systeem en automatisatie
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines
  • Filters om producten sneller terug te vinden

Meer afbeeldingen

Molenhof Food: afbeelding
Molenhof Food: afbeelding 1
Molenhof Food: afbeelding 2
Molenhof Food: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op