Webdesign Wunderbar Après-tival

Wunderbar Après-tival is een gratis winterfestival te Arendonk dat georganiseerd wordt door Fratzen Zonder Grenzen VZW. Gezien hun groei was het tijd om een website op maat te laten maken en daarvoor kozen zij resoluut voor Inspira.

Een van de belangrijkste factoren van deze website, bestond in het uitstralen van dezelfde sfeer en uitstraling van het evenement zelf. Daarom stond Inspira in voor een uniek ontwerp dat naadloos geïntegreerd kan worden in de huisstijl van Wunderbar Après-tival.

Natuurlijk moet zo'n website jaarlijks aangepast kunnen worden door de medewerkers van Fratzen Zonder Grenzen. Via de beheer-website kunnen ze artiesten toevoegen gekoppeld aan een afbeelding, stage, datum en uur van optreden. Tevens kunnen ze de sponsors, datums en benaming van de stages aanpassen, alsook jaarlijks een nieuwe affiche uploaden. Op die manier wordt alle informatie over de gehele lijn aangepast op de website.

Evenementen posten veel nieuwsupdates en daarom werd er ook een nieuwspagina toegevoegd. Ook deze updates kunnen ze via de beheer-website posten.

Wunderbar Après-tival

Website voor Festival

Samen met Wunderbar Après-tival bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een professionele website op maat die het festival op haar eigen kenmerkende wijze voorstelt.

  • Uniek ontwerp op maat
  • Overzichtelijke presentatie van de artiesten met filtering op dag en stage
  • Blog om de laatste nieuwsupdates te delen
  • Op maat gemaakt CMS-systeem
  • De werknemers van Patrem Filia kunnen zelf de sponsors opladen
  • Artiesten, datums en stages zelf aanpasbaar

Meer afbeeldingen

Wunderbar Après-tival: afbeelding
Wunderbar Après-tival: afbeelding 1
Wunderbar Après-tival: afbeelding 2
Wunderbar Après-tival: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak