Webdesign PNF Patine

PNF Patine by Patrick Leemans uit Hertsberge, een dorp nabij Brugge, staat in voor een unieke manier om je bestaande meubels een nieuwe look te geven. Bij zo'n exclusieve dienst hoort natuurlijk een professionele website, en daarvoor deed PNF Patine beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om de voordelen van Patineren op een duidelijke manier voor te stellen.

Aangezien er rekening werd gehouden worden met een specifieke doelgroep, konden zowel de teksten als de manieren om contact op te nemen op deze doelgroep afgestemd worden. Zo was het bijvoorbeeld nodig om de teksten op te breken met een verduidelijkend lijstje en anderzijds moest het erg simpel zijn om contact op te nemen. Dankzij het makkelijke contactformulier en snel in te vullen 'Bel Me Terug' formulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Naast een chique layout, moesten er ook enkele landingspagina's voor de zoekmachines voorzien worden om te scoren op geselecteerde zoektermen die tegelijkertijd extra informatie geven aan bezoekers van de website.

De medewerkers van PNF Patine hebben tevens ook de mogelijkheid om projecten toe te voegen en te beheren op de website via een handige beheerwebsite.

PNF Patine

Op Doelgroep Afgestemde Website

Samen met PNF Patine bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een website die op hun specifieke doelgroep afgestemd werd.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bel-me-terug-formulier dat op 1, 2, 3 in te vullen is
  • Bezoekers worden gestimuleerd om een afspraak te maken
  • Strakke landingspagina's geoptimaliseerd voor de zoekmachines
  • Mooie presentatie van de realisaties met duidelijke Voor en Na foto's

Meer afbeeldingen

PNF Patine: afbeelding
PNF Patine: afbeelding 1
PNF Patine: afbeelding 2
PNF Patine: afbeelding 3
PNF Patine: afbeelding 4
PNF Patine: afbeelding 5
PNF Patine: afbeelding 6
PNF Patine: afbeelding 7

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak