Webdesign & Online Applicatie Kamerbemiddeling Tilburg

Bij Kamerbemiddeling Tilburg kan je terecht voor meer dan 1700 studentenkamers in Tilburg. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een gebruiksvriendelijke website met online applicatie om het verhuur en de administratie zo makkelijk mogelijk te maken voor de medewerkers van Kamerbemiddeling Tilburg, en daarvoor deden zij beroep op de ervaring van Inspira.

Via de online applicatie kunnen de medewerkers van Kamerbemiddeling Tilburg gemakkelijk studentenkamers toevoegen aan de website, aanvragen en betalingen beheren, maar ook informatie op de website beheren. Op de website kunnen studenten een account aanmaken en een aanvraag voor het huren van een studentenkamer versturen. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid om alle vereiste documenten via hun account op te laden.

Wanneer je op de website op zoek gaat naar een studentenkamer kan je filteren op prijs, type kamer, locatie, duur van verhuur en beschikbaarheid. Kortom: alles is voorzien voor een aangename gebruikerservaring.

Kamerbemiddeling Tilburg

Geautomatiseerde Bedrijfsproccessen

Samen met Kamerbemiddeling Tilburg bekeken we bij Inspira de vereisten voor het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wat was er essentiëel? De volledige werking van studentenkamerverhuur online brengen. Via het online CRM systeem dat Inspira voor Kamerbemiddeling Tilburg gebouwd heeft, kunnen medewerkers studentenkamers en de aanvragen beheren, maar ook instaan voor de verdere opvolging.

  • In 2 verschillende talen
  • Filter voor het zoeken van een studentenkamer
  • Perfecte optimalisatie voor de zoekmachines
  • Klanten hebben een unieke login
  • Ook makkelijk in gebruik op mobiele apparaten

Meer afbeeldingen

Kamerbemiddeling Tilburg: afbeelding
Kamerbemiddeling Tilburg: afbeelding 1
Kamerbemiddeling Tilburg: afbeelding 2
Kamerbemiddeling Tilburg: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op