Webdesign & Online Applicatie Kamerbemiddeling Tilburg

Bij Kamerbemiddeling Tilburg kan je terecht voor meer dan 1700 studentenkamers in Tilburg. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een gebruiksvriendelijke website met online applicatie om het verhuur en de administratie zo makkelijk mogelijk te maken voor de medewerkers van Kamerbemiddeling Tilburg, en daarvoor deden zij beroep op de ervaring van Inspira.

Via de online applicatie kunnen de medewerkers van Kamerbemiddeling Tilburg gemakkelijk studentenkamers toevoegen aan de website, aanvragen en betalingen beheren, maar ook informatie op de website beheren. Op de website kunnen studenten een account aanmaken en een aanvraag voor het huren van een studentenkamer versturen. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid om alle vereiste documenten via hun account op te laden.

Wanneer je op de website op zoek gaat naar een studentenkamer kan je filteren op prijs, type kamer, locatie, duur van verhuur en beschikbaarheid. Kortom: alles is voorzien voor een aangename gebruikerservaring.

Kamerbemiddeling Tilburg

Geautomatiseerde Bedrijfsproccessen

Samen met Kamerbemiddeling Tilburg bekeken we bij Inspira de vereisten voor het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wat was er essentiëel? De volledige werking van studentenkamerverhuur online brengen. Via het online CRM systeem dat Inspira voor Kamerbemiddeling Tilburg gebouwd heeft, kunnen medewerkers studentenkamers en de aanvragen beheren, maar ook instaan voor de verdere opvolging.

  • In 2 verschillende talen
  • Filter voor het zoeken van een studentenkamer
  • Perfecte optimalisatie voor de zoekmachines
  • Klanten hebben een unieke login
  • Ook makkelijk in gebruik op mobiele apparaten

Meer afbeeldingen

Kamerbemiddeling Tilburg: afbeelding
Kamerbemiddeling Tilburg: afbeelding 1
Kamerbemiddeling Tilburg: afbeelding 2
Kamerbemiddeling Tilburg: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak