Webdesign Edusafe

Edusafe, voorheen gekend als NMS, biedt kwaliteitsvolle opleidingen rond bedrijfshulpverlening, brandbestrijding, code 95, heftruck, veiligheid, ADR en gevaarlijke stoffen aan. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een gebruiksvriendelijke website waar het aanbod door de medewerkers van Edusafe aanpasbaar zijn, en daarvoor deed Edusafe beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod opleidingen op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn die het doelpubliek wegwijs maakt doorheen wat elke opleiding aanbiedt. Om ook de diensten als EHBO en Fire team in the picture te zetten, werden hier aparte pagina's voor voorzien. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

De medewerkers van Edusafe kunnen gemakkelijk alle opleidingen en cursussen aanpassen, toevoegen en verwijderen via de maatwerk webapplicatie.

Edusafe

Gebruiksvriendelijke Website

Samen met Edusafe bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een gebruiksvriendelijke website die de opleidingen op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers worden gestimuleerd om contact op te nemen
  • Strakke landingspagina's voor de EHBO en Fire team diensten van Edusafe
  • Opleidingen zijn beheerbaar via een online applicatie

Meer afbeeldingen

Edusafe: afbeelding
Edusafe: afbeelding 1
Edusafe: afbeelding 2
Edusafe: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak