Webdesign Edusafe

Edusafe, voorheen gekend als NMS, biedt kwaliteitsvolle opleidingen rond bedrijfshulpverlening, brandbestrijding, code 95, heftruck, veiligheid, ADR en gevaarlijke stoffen aan. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een gebruiksvriendelijke website waar het aanbod door de medewerkers van Edusafe aanpasbaar zijn, en daarvoor deed Edusafe beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod opleidingen op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn die het doelpubliek wegwijs maakt doorheen wat elke opleiding aanbiedt. Om ook de diensten als EHBO en Fire team in the picture te zetten, werden hier aparte pagina's voor voorzien. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

De medewerkers van Edusafe kunnen gemakkelijk alle opleidingen en cursussen aanpassen, toevoegen en verwijderen via de maatwerk webapplicatie.

Edusafe

Gebruiksvriendelijke Website

Samen met Edusafe bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een gebruiksvriendelijke website die de opleidingen op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers worden gestimuleerd om contact op te nemen
  • Strakke landingspagina's voor de EHBO en Fire team diensten van Edusafe
  • Opleidingen zijn beheerbaar via een online applicatie

Meer afbeeldingen

Edusafe: afbeelding
Edusafe: afbeelding 1
Edusafe: afbeelding 2
Edusafe: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op