Webdesign Damen Betontrappen

Damen Betontrappen uit Mol plaatst betontrappen op maat. Bij zo'n eenmanszaak hoort natuurlijk een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, en daarvoor deed Damen Betontrappen beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het bedrijf een online hoofdkwartier te geven, van waaruit nieuwe leads naar voor moesten komen. Daarom was het zaak om de website goed te optimaliseren voor zoekmachines. Met duidelijke call-to-actions en een verwijzing naar het handige contactformulier, kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen. Voor hen die liever telefonisch contact opnemen, kreeg het telefoonnummer een prominente plaats in het navigatiemenu.

Damen Betontrappen

Website voor Eenmanszaak

Samen met Damen Betontrappen bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een zoekmachine geoptimaliseerde website die de diensten van de eenmanszaak op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Handig, laagdrempelig contactformulier
  • Mooie presentatie van de realisaties
  • Duidelijke landingspagina voor het plaatsen van Betontrappen
  • Optimalisatie voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

Damen Betontrappen: afbeelding
Damen Betontrappen: afbeelding 1
Damen Betontrappen: afbeelding 2
Damen Betontrappen: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak