Webdesign & Copywriting Mehr Computers

Mehr Computers is een IT-specialist uit Arendonk en staat onder andere in voor aankoop en installatie van hard- en software, bedrijfsondersteuning en herstelling van smartphones en tablets. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een zakelijke website, en daarvoor deed Mehr Computers beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om de diensten op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moesten de medewerkers van Mehr Computers ook promoties online kunnen zetten om hun artikelen aan te prijzen. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Mehr Computers

Zakelijke Website

Samen met Mehr Computers bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een functionele website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers worden gestimuleerd om te bellen
  • Promotiepagina voor de producten van Mehr Computers
  • Blog om de laatste nieuwtjes te delen

Meer afbeeldingen

Mehr Computers: afbeelding
Mehr Computers: afbeelding 1
Mehr Computers: afbeelding 2
Mehr Computers: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak