Webdesign Amebo

Amebo is een jong bedrijf dat instaat voor in- en verkoop van tweedehands auto's. Om het aanbod online voor te stellen, kozen zij resoluut voor Inspira. Het op maat gemaakte CMS-systeem wordt door de werknemers gebruikt om de actuele voorraad op de website te plaatsen.

Een van de doelstellingen van dit project was om de eigentijdse huisstijl van het bedrijf ook op hun online aanwezigheid uit te stralen. Daarnaast was het zaak om de voorraad op een gemakkelijke manier actueel te houden. Bezoekers van de website kunnen het aanbod filteren op basis van merk, transmissie, kilometerstand en prijs.

Om het online en offline gebeuren meer samenhang te geven, kunnen de werknemers van Amebo een fiche met alle gegevens van de wagen afdrukken en bij de wagen presenteren of met de klant meegeven. Bezoekers van de website kunnen deze downloaden.

Verder moesten we een controle inbouwen zodat de werknemers geen te zware afbeeldingen konden opladen. Voor de snelheid van een website is het namelijk zaak om afbeeldingsbestanden zo weinig mogelijk data in beslag te laten nemen.

De prominente aanwezigheid van het telefoonnummer en het laagdrempelige contactformulier, zorgt ervoor dat klanten snel en makkelijk contact kunnen opnemen.

Amebo

Website voor Tweedehands Auto's

Samen met Amebo bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een eigen website die de tweedehands auto's op een kenmerkende wijze voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Overzichtelijke presentatie van het actuele aanbod met filtersysteem
  • Op maat gemaakt CMS-systeem
  • Downloadbare detailfiche
  • Bedrijfsprocessen werden geautomatiseerd en dat zorgt voor tijdswinst

Meer afbeeldingen

Amebo: afbeelding
Amebo: afbeelding 1
Amebo: afbeelding 2
Amebo: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op