Facebook Advertenties Wunderbar Après-tival

Fratzen Zonder Grenzen organiseert ieder jaar het Wunderbar Après-tival en wil meer bezoekers lokken uit heel de regio. Om dat doel te bereiken, kozen ze ervoor om Inspira in te laten staan voor hun Facebook Advertenties. 

Merkbekendheid

Om het beste resultaat te behalen, dien je Facebook Advertenties te split-testen. Aan de hand van een doordachte strategie en aanpak hebben we advertenties samengesteld voor diverse doelgroepen. Er werd rekening gehouden met verwante interesses, artiesten, etc. De advertenties informeerden de kijkers over het evenement en welke artiesten er kwamen optreden. Dit werd vooral gedaan op basis van sfeerbeelden en videobeelden van voorgaande edities.

Retargeting

Via een groot aantal van de advertenties konden de kijkers doorklikken naar de website, waarop de Facebook Pixel geïnstalleerd werd. Hierdoor konden we websitebezoekers opnieuw bereiken via Facebook door de nieuwste updates, video's en berichten in hun feed te tonen aan de hand van gesponsorde content. Op die manier werd interactie met het festival aangemoedigd.

Voortdurende Interactie

Personen die berichten geliked hadden werden uitgenodigd om de pagina te volgen en personen die aangegeven hadden interesse te tonen in het Facebook-evenement werden wekelijks getriggered met nieuwe berichten op de Wunderbar Aprèstival-pagina & Evenementen-pagina. Deze berichten gaven een andere kijk op het evenement waardoor deze potentiële bezoekers werden beloond voor hun interesse.

Wunderbar Après-tival

Wat hebben we zoal bereikt?

  • Een bereik van 57.524 unieke personen
  • 1.576 Interacties met de advertenties
  • Verdubbeling van het aantal geïnteresseerden van het Facebook Evenement
  • 71% van het aantal website bezoekers was afkomstig van Social Media
  • Hype gegenereerd voor alles rondom Wunderbar Après-tival
Wil jij ook succesvol adverteren op Facebook?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of ontdek onze werkwijze.

Meer afbeeldingen

Wunderbar Après-tival: afbeelding
Wunderbar Après-tival: afbeelding 1
Wunderbar Après-tival: afbeelding 2
Wunderbar Après-tival: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak