Facebook Advertenties Oasis9

Oasis9.be verhuurt luxe vakantieapparatementen te Punta Prima, Spanje en wou dit jaar voor wat extra boekingen zorgen. Om dat doel te bereiken, kozen ze ervoor om Inspira in te laten staan voor hun Facebook Advertenties.

Merkbekendheid

Aan de hand van een doordachte strategie en aanpak hebben we advertenties samengesteld voor diverse doelgroepen. Er werd rekening gehouden met interesses, leeftijd, gedrag, etc. De advertenties werden samengesteld om de klant te inspireren en doen dromen van een vakantie in Spanje. Dit werd vooral gedaan met foto's van nabijgelegen stranden en bezienswaardigheden, maar ook met foto's van de appartementen zelf.

Retargeting

De website van Oasis9.be scoort erg goed in de zoekmachines, daarom werd de Facebook Pixel geïnstalleerd. Hierdoor konden we websitebezoekers opnieuw bereiken via Facebook. Aan deze klanten werden aangepaste advertenties getoond. Daarnaast besloten we ook enkele specifieke pagina's om te vormen tot een aparte doelgroep met wederom aangepaste advertenties. Op die manier werden klanten zoveel mogelijk getriggerd.

Oasis9

Voortdurende Interactie

Wanneer personen de berichten liketen, werden ze ook zo snel mogelijk uitgenodigd om de pagina te volgen. Op die manier werd het aantal volgers van de bedrijfspagina ook verhoogd.

Wil jij ook succesvol adverteren op Facebook?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of ontdek onze werkwijze.

Meer afbeeldingen

Oasis9: afbeelding

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak