Google Reviews op je Website

Google Reviews op je Website

Google reviews op je website zorgen ervoor dat je sneller vertrouwen wint bij de bezoeker van je website. Social proof, oftewel referenties van derden, hebben invloed op het waardeoordeel van consumenten. We baseren ons nu eenmaal op de mening en beoordelingen van anderen.

Daarom trachten we bij Inspira steeds om Testimonials of Beoordelingen op een website te vertonen. Het zorgt er nu eenmaal voor dat een bezoeker van je website sneller contact zal opnemen of een aankoop zal doen. 85% van de consumenten vertrouwt online reviews net zo goed als een persoonlijke aanbeveling. En we weten allemaal hoe effectief mond-op-mondreclame is.

Speciaal daarvoor ontwikkelde Inspira een Beoordelingen-module voor haar websites.

Beoordelingen Module

Google Klantenreviews Verzamelen

Via hun beheerwebsite kunnen onze klanten Google Klantenreviews verzamelen. Ze geven simpelweg het emailadres van de consument in om een e-mail te versturen. Die consument krijgt dan een keurige e-mail aan die vraagt om een beoordeling achter te laten. Wanneer die consument op de knop klikt, wordt hij rechtstreeks doorverwezen naar het plaatsen van een Google Beoordeling. Zowel voor onze klanten als consumenten hebben we alles zo simpel mogelijk gemaakt.

Email versturen om Google Klantenreviews te verzamelen

Google Klantenreviews op je Website Tonen

Elke 6 uur worden de nieuwe reviews ingeladen in de database en weergegeven op de website. Normaliter doen we dit op de homepagina of belangrijke landingspagina's. Daarnaast wordt er ook een speciale pagina aangemaakt met een overzicht van de laatste 20 reviews. Zo kan je bijvoorbeeld op je blog schrijven "Je hoeft ons niet te vertrouwen: Lees wat onze klanten over ons zeggen." en via die tekst linken naar die pagina. Zo maak je optimaal gebruik van jouw Google Klantenreviews, geef je potentiële klanten Social Proof en zal je meer online verkopen.

Google Reviews Op Je Website

Ik Wil Google Reviews Op Mijn Website

Deze klanten besloten hun website te laten maken en kozen voor de Review-module: 

Restaurant Namasté, VIP-Limo, Frituur 't Festijn, Koffiehuis 't Zoet Pateeke, Amebo BVBA

 

Interessant artikel? Lees dan ook:

Vincent Borgmans

Meer afbeeldingen

Google Reviews op je Website: afbeelding 1
Google Reviews op je Website: afbeelding 2
Google Reviews op je Website: afbeelding 3
Google Reviews op je Website: afbeelding 4