Nieuw: 3D Foto's op Facebook

Sinds vandaag begint Facebook met het introduceren van 3D foto's. Een nieuwe manier om herinneringen en momenten te delen op een leuke, levendige manier. De technologie legt de afstand vast tussen het object op de voorgrond en de achtergrond. Zo brengen 3D foto's scenes tot leven met diepte en beweging.

Maak gewoon een foto van je huisdier, je vrienden of een mooi plekje op vakantie in Portret modus door gebruik te maken van een compatibele dual-lens smartphone en deel daarna je foto als een 3D foto op Facebook. Het lijkt wel of je door een raam aan het kijken bent - je kan scrollen en kantelen om de foto in realistisch 3D te bekijken. 

Je kan 3D foto's nu al bekijken in je nieuwsfeed, maar de mogelijkheid om 3D foto's te maken zal de komende dagen en weken beschikbaar gemaakt worden voor iedereen. Wanneer de functie juist beschikbaar zal zijn in België blijft nog de vraag, maar binnenkort heb je weer een geheel nieuwe manier om extra op te vallen Facebook.

Hulp nodig met Social Media?

Veel ondernemers hebben geen tijd voor sociale media. Wordt het niet eens tijd dat je sociale media professioneel gaat aanpakken? Inspira kan ervoor zorgen dat jouw social media wekelijks actief is met leuke en creatieve berichten.

 

Nieuwe Toppen Scheren met Social Media?
Maak een Afspraak

 

 

Meer afbeeldingen

Nieuw: 3D Foto's op Facebook: afbeelding