Nieuw: 3D Foto's op Facebook & Hoe maak je ze?

Nieuw: 3D Foto's op Facebook & Hoe maak je ze?

Je kan voortaan 3D foto's uploaden op Facebook. Een nieuwe manier om herinneringen en momenten te delen op een leuke, levendige manier. De technologie legt de afstand vast tussen het object op de voorgrond en de achtergrond. Zo brengen 3D foto's scenes tot leven met diepte en beweging.

Maak gewoon een foto van je huisdier, je vrienden of een mooi plekje op vakantie in Portret modus terwijl je gebruik maakt van een compatibele dual-lens smartphone en deel daarna je foto als een 3D foto op Facebook. Bekijk hier een voorbeeld van een 3D-foto  die genomen werd met een iPhone Xs. Het lijkt wel of je door een raam aan het kijken bent - je kan scrollen en kantelen om de foto in realistische 3D te bekijken. 

3D Foto Facebook

De video hierboven toont je hoe je een 3D foto moet posten op Facebook, maar we leggen het hieronder ook stap voor stap uit:

Hoe maak je een 3D foto voor Facebook op iPhone en Android?

  1. Open de Camera App op je smartphone
  2. Maak een foto in Portret modus (iPhone) of Live Focus (Samsung)
  3. Open de Facebook App op je smartphone
  4. Klik op "Waar denk je aan" en begin een nieuw bericht
  5. Selecter Foto/Video
  6. Kies de foto die je wil gebruiken
  7. Nu kan je normaal gezien op 3D Maken klikken en een preview bekijken.
  8. Voeg een beschrijving toe en druk op Plaatsen

Zo gemakkelijk is het om een 3D foto te posten met de Facebook App op Android.

Hulp nodig met Social Media?

Veel ondernemers hebben geen tijd voor sociale media. Wordt het niet eens tijd dat je sociale media professioneel gaat aanpakken? Inspira kan ervoor zorgen dat jouw social media wekelijks actief is met leuke en creatieve berichten. In de tussentijd kan je ook altijd ons Gratis eBook — 5 Online Marketingstrategieen Die Echt Werken — downloaden.

 

Nieuwe Toppen Scheren met Social Media?
Maak een Afspraak

 

 

Vincent Borgmans