Bereik Meer Klanten Met Je Eigen Website

Bereik Meer Klanten Met Je Eigen Website

Met de moordende concurrentie van vandaag, is een eigen website geen leuk hebbedingetje, maar een noodzaak. En ja, het is absoluut noodzakelijk dat je bedrijf een eigen website heeft.

Wist je dat 81% van de consumenten online onderzoek doet vooraleer ze een aankoop doen?

Als je je eigen website hebt, heb je enorm veel invloed op de informatie en Customer Experience die consumenten ervaren wanneer ze in contact komen met je bedrijf. Bovendien creëert een website geloofwaardigheid en het is gemakkelijker voor klanten om je te bereiken (en vice versa).

Het eerste wat een consument doet

Heeft een consument interesse in een product of dienst? Dan zal hij hoogstwaarschijnlijk zijn smartphone in de hand nemen en een zoekopdracht op Google uitvoeren. Met de opkomst van smartphones, tablets en laptops, is dat makkelijk en kan het overal. Gevonden worden op Google kan nog altijd het beste met een goede website.

Je benut dan alle voordelen van Google zoekopdrachten, want je kan invloed uitoefenen op SEO. Je kan de inhoud van je website aanpassen om beter gevonden te worden op specifieke zoektermen. Daarom is zo hoog mogelijk scoren op de juiste termen een essentiëel onderdeel van de klantenwerving bij succesvolle bedrijven.

Geloofwaardigheid en Professionalisme

Er zijn ook klanten die twijfelen over de legitimiteit en professionaliteit van een bedrijf dat geen eigen website heeft. Het ontbreken van een bedrijfswebsite wekt bij veel consumenten twijfels op. Het is belangrijk om je website te beschouwen als het online hoofdkwartier van je bedrijf. Hier informeer je klanten en sluit je de deal. 

Zodra de klant op je website terecht komt, ziet hij wat jij wil dat hij ziet. Je kan hun hand vasthouden en ze doorheen de informatie gidsen. Wanneer je al hun vragen weet te beantwoorden en hun bezwaren kan weerleggen, dan weet je hen als nieuwe klant binnen te halen.

Je website is het centrale punt van je online aanwezigheid. Concentreer je op het bouwen van een website die omzet voor je bedrijf genereert.

Wil jij een eigen website laten maken?
Ontvang een gratis offerte

Vincent Borgmans