Opleiding & Training

We geven ook training en opleidingen aan bedrijven die graag zelf hun online marketing inspanningen beheren. We stemmen dit volledig op maat af.

Als bedrijfsleider heb je graag de touwtjes in handen en ben je misschien niet dol op outsourcing. Je bent self-thaught en doet liever alles zelf of bent van plan een gespecialiseerde afdeling op te starten.

Dan is de juiste training en opleiding cruciaal om succes te boeken. Zowel jij als je werkkrachten moeten over de juiste kennis beschikken.

Van sociale media tot Google Ads en Analytics of van SEO copywriting tot bloggen De juiste training bespaart tijd en geld.

Onze trainingen kan je beschouwen als 1-op-1 maatwerk, maar zijn zeker ook geschikt voor kleine groepen van 2 tot 6 personen. Na een kennismakingsgesprek gaan we aan de slag om onze opleiding op maat af te stemmen. Zo zijn ze geschikt voor beginners of personen met lichte ervaring. Technische voorkennis is geen vereiste.

Om onze kennis optimaal over te dragen, is het aangenaam om de training bij ons op kantoor door te laten gaan. Afhankelijk van het onderwerp neemt zo'n training enkele uren in beslag.

We zijn flexibel in de uren waarop onze opleidingen doorgaan. Zo kunnen we je tijdens de kantooruren, 's avonds en in het weekend ontvangen.

Welke opleidingen geven jullie?

  • ✔️ Adverteren op Google
  • ✔️ Google Analytics
  • ✔️ Sociale media
  • ✔️ Adverteren op sociale media
  • ✔️ Bloggen met SEO in het achterhoofd
  • ✔️ Opleiding voor specifieke sociale platformen (LinkedIn, Facebook, etc.)