Reclamefilmpje Laten Maken

Wil je een reclamefilmpje laten maken? Speel je met de gedachte van social media video's? Of wil je een leuke reclamefilm laten maken?

Bekijk enkele realisaties, klik hier.

Wij kunnen instaan voor het maken van leuke en creatieve reclamefilmpjes. We schrijven een leuk script, zorgen voor een toffe opnamedag en een professionele look. Je kan zo'n reclamevideo gebruiken voor allerlei online toepassingen zoals je website, sociale media en online advertenties.

Met een professionele video trek je de nodige aandacht en ben je vaak een stapje voor op de concurrentie.

Door gebruik te maken van video, zit je alvast op het goede spoor: Kijkers onthouden 95% van je boodschap wanneer ze het in videoformat bekijken. Om dat in perspectief te zetten: bij een geschreven bericht is dat slechts 10%.

Maar wist je bijvoorbeeld ook dat:

  • 81% geeft aan al eens overtuigd geraakt te zijn om een product of dienst te kopen door een video te bekijken
  • 72% van de consumenten leert een product of dienst liever kennen aan de hand van een video
  • 59% van de personen die een B2B product of dienst willen kopen, bekijken liever een video dan dat ze tekst moeten lezen

Voor ons is video een uit de hand aan het lopen hobby. Gelukkig kunnen we dit combineren met onze zakelijke doelen. Vanwege onze passie voor videografie hebben we geïnvesteerd in camera die 4K-beelden kan schieten aan 60 fps en we beschikken over handige accessoires. Dat stelt ons in staat om leuke reclamevideo's te produceren. Verder maken we ook gebruik van Premiere Pro om jouw reclamefilm een cinematische look te geven.

Een reclamefilmpje laten maken hoeft ook helemaal geen duizenden Euro's te kosten. Wees niet bang, wij stellen met plezier een offerte samen. Vraag er eentje aan via het formulier en omschrijf de video die jij in gedachten hebt zo goed mogelijk.

De combinatie met onze kennis van YouTube en Facebook Ads stelt ons in staat om je bij te staan bij het ontwikkelen van content voor een YouTube kanaal of een advertentiecampagne die je nieuwe klanten oplevert.

Wat wij voor je kunnen ontwikkelen:

  • ✔️ Professionele video's om meer producten en diensten te verkopen
  • ✔️ Een bedrijfsfilm laten maken zonder hoge kosten
  • ✔️ Uitstekende partner voor Facebook video advertentiecampagne
  • ✔️ Ondersteuning met het ontwikkelen van een YouTube kanaal
  • ✔️ Interviews en Talking Head video's
  • ✔️ Video's voor sociale media

Enkele reclamefilmpjes die wij mochten ontwikkelen

Een reclamefilmpje laten maken
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare dienstverlener maken wij voornamelijk reclamefilmpjes voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op