Website voor Sportclubs FC Broekkant & GS Broekkant

FC Broekkant heeft geen nood aan een voorstelling. Sinds kort maakt ook Golfschool Broekkant deel uit van de familie en laat nu net dat het ideale moment zijn om een nieuwe website te creëren.

Al sinds 1965 staat FC Broekkant gekend als de Arendonkse trots van het arbeidersvoetbal. Recentelijk werd daar een golfschool aan verbonden en dat verdiende een nieuw online platform. Inspira ging meteen aan de slag met een frisse, vernieuwende look.

FC Broekkant & GS Broekkant

Twee websites in één

Een belangrijk element voor de club was dat beide verhalen via een eigen kanaal neergezet werden. Daarom werd er gekozen om via een handige knop naast de menubalk te kunnen switchen van het voetbalverhaal naar het golfverhaal. 

Deze flexibele website zorgt ervoor dat de belangrijkste elementen van beide partijen goed in beeld komen en overtuigend worden gebracht. Of het nu gaat om een voorstelling van de faciliteiten of prijzen van de golfschool: telkens wordt er een duidelijk beeld geschept.

  • CSS Animaties
  • Integratie van Google Analytics statistieken
  • Overzichtelijke weergave van de sponsors
  • Discrete implementatie van video achtergronden

Meer afbeeldingen

FC Broekkant & GS Broekkant: afbeelding
FC Broekkant & GS Broekkant: afbeelding 1
FC Broekkant & GS Broekkant: afbeelding 2
FC Broekkant & GS Broekkant: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak