Webshop We-Rock

We-Rock is producent van de vermaarde Rockerboards met vingerbescherming. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een webshop waar particulieren en bedrijven hun bestelling kunnen plaatsen. Daarvoor deed We-Rock beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om de particulier zo eenvoudig mogelijk doorheen alle keuzemogelijkheden te gidsen. Daarnaast moesten de verdelers van We-Rock een eigen login hebben om bestellingen voor hun winkel te kunnen plaatsen, alsook bestellingen voor dropshipment. 

Dankzij de koppeling met Mollie en de verzendpartner van We-Rock is het plaatsen, betalen en verzenden van je bestelling op minder dan 5 minuten gebeurt en je hoeft er je huis niet voor uit te gaan. Daarbovenop werd de website ook in 3 verschillende talen opgezet, dus doorheen gans Europa kunnen particulieren en bedrijven online hun bestelling plaatsen.

Om klanten te informeren worden er nieuwsupdates gedeeld via het blog. Deze updates en de verkooppunten kunnen de medewerkers van We-Rock via de beheer-website toevoegen. 

We-Rock

Volledige E-Commerce Oplossing

Samen met We-Rock bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online shop. Wat was er essentiëel? Een volledige E-Commerce oplossing die gans het proces automatiseert. Via het online CRM systeem dat Inspira voor We-Rock gebouwd heeft, kunnen de medewerkers van We-Rock klanten beheren, bestellingen opvolgen, producten toevoegen of aanpassen, nieuwsberichten posten, verkooppunten toevoegen of aanpassen en vertalingen beheren.

  • De speelse en leuke layout spreken het doelpubliek aan
  • Gemakkelijk online je rockerboard samenstellen
  • Snel Bestelformulier voor de verdelers van We-Rock
  • Koppeling met betalingsprovider en verzendpartner
  • CRM-systeem en automatisatie
  • Blog om de laatste nieuwtjes te delen
  • Dropshipment mogelijkheden

Meer afbeeldingen

We-Rock: afbeelding
We-Rock: afbeelding 1
We-Rock: afbeelding 2
We-Rock: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak