Webshop De Dreve

De Dreve verkoopt stalstrooisel en hobbyvoeders voor dieren. Vandaag de dag verwachten klanten dat ze ook online kunnen bestellen. Voor hun webshop besloot De Dreve beroep te doen op de ervaring van Inspira.

Bij dit project was het belangrijk om alle producten in te kunnen lezen vanuit de software die De Dreve reeds jaren gebruikte. Aangezien we in het verleden bij andere klanten reeds producten uit hun bestaande software moesten halen, wisten we perfect hoe we dit moesten aanpakken. Nu worden de producten vlekkeloos opgeladen naar de website en moet De Dreve de producten maar één keer in te geven (in hun systeem) en staan de producten meteen mee op de website.

Dankzij de koppeling met Mollie gebeurt het plaatsen en betalen van je bestelling steeds via een beveiligde verbinding en werden de kosten laag gehouden.

Daarbovenop werd bij de ontwikkeling van de website de nadruk gelegd op optimalisatie voor de zoekmachines. Slechts enkele dagen na het online zetten van de webshop, werd de website al goed geïndexeerd in de zoekmachines en vonden ook nieuwe klanten hun weg naar De Dreve.

De Dreve

Gebruiksvriendelijke en Professionele Webshop

Samen met De Dreve bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online shop. Wat was er essentiëel? Een gebruiksvriendelijke webshop die door professionals gebouwd werd. Via het online CRM systeem dat Inspira voor De Dreve gebouwd heeft, kunnen de medewerkers van De Dreve bestellingen opvolgen, klanten beheren, producten toevoegen of aanpassen.

  • De professionele layout spreekt het doelpubliek aan
  • Koppeling met betalingsprovider Mollie
  • CRM-systeem en automatisatie
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines
  • Filters om producten sneller terug te vinden

Meer afbeeldingen

De Dreve: afbeelding
De Dreve: afbeelding 1
De Dreve: afbeelding 2
De Dreve: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op