Webdesign Zakenkantoor Ludo Elst

Zakenkantoor Ludo Elst uit Merksem tracht met professioneel verzekeringsadvies verzekeringen begrijpbaar voor iedereen te maken. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een zakelijke website, en daarvoor deed ZKLE beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Om klanten te informeren worden er regelmatig nieuwsupdates gedeeld via het blog. Deze updates kunnen de medewerkers van Zakenkantoor Ludo Elst via de beheer-website posten.

Zakenkantoor Ludo Elst

Functionele Website

Samen met ZKLE bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een functionele website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers worden gestimuleerd om een gesprek aan te vragen
  • Strakke landingspagina's voor de diensten van Zakenkantoor Ludo Elst
  • Blog om de laatste nieuwtjes te delen

Meer afbeeldingen

Zakenkantoor Ludo Elst: afbeelding
Zakenkantoor Ludo Elst: afbeelding 1
Zakenkantoor Ludo Elst: afbeelding 2
Zakenkantoor Ludo Elst: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak