Webdesign VR Events

VR Events uit Arendonk verhuurt licht- en geluidsinstallaties, partytenten, springkastelen, etc. Bij zo'n veelzijdige zaak hoort natuurlijk een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, en daarvoor deed VR Events beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het bedrijf een online hoofdkwartier te geven, van waaruit nieuwe leads naar voor moesten komen. Daarom was het zaak om de website goed te optimaliseren voor zoekmachines. Met duidelijke call-to-actions en een verwijzing naar het handige offerteformulier, kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Klanten maken steeds meer gebruik van Messenger om contact op te nemen met bedrijven. Bij VR Events is dat ook het geval, daarom werd er een Messenger Chat geïnstalleerd op de website. Klanten kunnen zo vanop de website een een-op-een chat aangaan met een vertegenwoordiger van het bedrijf.

Voor degenen die liever telefonisch contact opnemen, kreeg het telefoonnummer een prominente plaats onderaan het scherm op mobiele apparaten.

VR Events

Website voor Partyverhuur

Samen met VR Events bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een zoekmachine geoptimaliseerde website die het partyverhuur op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Snel ingevuld offerteformulier
  • Mooie presentatie van het aanbod
  • Messenger Chat op website
  • Optimalisatie voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

VR Events: afbeelding
VR Events: afbeelding 1
VR Events: afbeelding 2
VR Events: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op