Webdesign VP-Pellets

VP-Pellets uit Arendonk levert milieuvriendelijke houtpellets aan huis. Bij zo'n bedrijf is het natuurlijk erg belangrijk om het aanbod online te kunnen raadplegen, alsook online te kunnen bestellen. Daarvoor deed VP-Pellets beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een uitnodigende layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Op de productpagina's kunnen klanten per zak of pallet bestellen. Na het kiezen van de leveringswijze, kan men op een veilige manier online betalen dankzij de koppeling met Mollie. Dankzij hun voordelige tarieven, worden de transactiekosten laag gehouden.

Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

VP-Pellets

Uitnodigende Website

Samen met VP-Pellets bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een uitnodigende website waar je de producten op een snelle en veilige manier kan bestellen.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Snel en veilig online bestellen
  • Koppeling met betalingsprovider Mollie
  • Strakke landingspagina's voor de producten van VP-Pellets
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier

Meer afbeeldingen

VP-Pellets: afbeelding
VP-Pellets: afbeelding 1
VP-Pellets: afbeelding 2
VP-Pellets: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak