Webdesign VIP-Limo

VIP-Limo uit Baarle-Nassau staat in voor limousine verhuur. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een speelse website, en daarvoor deed VIP-Limo beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, speelse layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het uitgebreide contactformulier kunnen potentiële klanten op een makkelijke manier een offerte aanvragen. Door duidelijke call-to-actions worden klanten aangemoedigt om zo'n aanvraag in te dienen.

Klantenreviews op de website

Het lezen van reviews geeft vertrouwen bij potentiële klanten. Net om die reden werd er gekozen om de Google Reviews in te laden op de website en deze weer te geven op de homepagina. Via de website kunnen bezoekers doorklikken om een review achter te laten. Elke 6 uur worden de nieuwe reviews ingeladen in de database en weergegeven op de website.

VIP-Limo

Functionele Website

Samen met VIP-Limo bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een functionele website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gedetailleerd contactformulier voor offerte aanvraag
  • Goede vindbaarheid in Google
  • Strakke landingspagina's voor het aanbod van VIP-Limo
  • Klantenreviews op de website

Meer afbeeldingen

VIP-Limo: afbeelding
VIP-Limo: afbeelding 1
VIP-Limo: afbeelding 2
VIP-Limo: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak