Webdesign Verzekeringen Buyens

Verzekeringen Buyens, met kantoren in Turnhout en Arendonk, is uw persoonlijke brug met diverse verzekeringsmaatschappijen. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een professionele website. Voor de bouw van hun website deed Luc beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om de diensten en diverse verzekeringen op een duidelijke, mooie en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een stijlvolle, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contact formulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Via het op maat gemaakte CMS, kunnen de medewerkers van Verzekeringen Buyens blogberichten schrijven en op de website plaatsen, om zo hun klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen van ontwikkelingen in de sector of om advies en tips te delen. Verder kunnen ze via het CMS ook een mailtje versturen met de vraag om een positieve review op Google te schrijven.

Verzekeringen Buyens

Professionele Bedrijfswebsite

Samen met Verzekeringen Buyens bekeken we de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een professionele bedrijfswebsite die de nadruk op hun diensten legt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Strakke landingspagina voor de verschillende verzekeringen
  • Via het op maat gemaakte CMS blogberichten schrijven en toevoegen
  • Google reviews rechtstreeks op de website ingeladen

Meer afbeeldingen

Verzekeringen Buyens: afbeelding

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op