Webdesign Verbauwhede

Verbauwhede uit Gent staat in voor verhuur en verkoop van werktuigen zoals graafkranen, hoogwerkers, compactladers, heftrucks en nog veel meer. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een professionele website, en daarvoor deed Verbauwhede beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod werktuigen op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Klanten moesten op een snelle manier vinden wat ze zoeken. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke offerteformulier kunnen klanten op een laagdrempelige manier hun prijsaanvraag indienen.

De medewerkers van Verbauwhede beheren het aanbod werktuigen via een handige beheerwebsite. Hierdoor kunnen ze dagdagelijks hun aanbod actueel houden, of dat nu op kantoor is of on-the-go. 

Via de beheerwebsite hebben ze de mogelijkheid om gerelateerde producten te koppelen, specifieke eigenschappen voor een werktuig toevoegen, downloads zoals een handleiding opladen en foto's toevoegen. Op die manier bieden ze nu nog meer informatie aan hun klanten aan.

Verbauwhede

Handige Website

Samen met Verbauwhede bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een handige website die hun klanten op een professionele manier verderhelpt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Klanten kunnen werktuigen in hun favorieten opslaan
  • Zoekfunctie om producten op naam of omschrijving terug te vinden
  • Veelgestelde vragen beheerbaar door medewerkers van Verbauwhede
  • Klanten moeten registreren om prijzen te zien

Meer afbeeldingen

Verbauwhede: afbeelding
Verbauwhede: afbeelding 1
Verbauwhede: afbeelding 2
Verbauwhede: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op