Webdesign Trucks JCA

Trucks JCA is de grootste bakwagenspecialist van België. Om hun aanbod online voor te stellen, kiezen zij resoluut voor Inspira. Het op maat gemaakte CMS-systeem wordt door de werknemers gebruikt om de actuele voorraad op de website te plaatsen.

Een van de doelstellingen van dit project bestond uit een professionele presentatie van de actuele voorraad en een gemakkelijke manier om deze te beheren. Bezoekers van de website kunnen het aanbod filteren op basis van opbouwsoort of merk.

Natuurlijk moet het ook altijd duidelijk zijn voor de werknemers van Trucks JCA om welke vrachtwagen het gaat. Wanneer klanten via een vrachtwagen doorlikken naar de contact pagina, zal de vrachtwagen mee verzonden worden met het contactformulier. Op deze manier wordt alle communicatie gestroomlijnder.

Klikken klanten op Afspraak Maken? Dan kunnen ze de dag en tijdstip van hun voorkeur aangeven.

Om het klanten nog makkelijker te maken, kunnen ze een routebeschrijving afdrukken met de vrachtwagen waar ze interesse in hebben mee op het blad geprint. Op deze manier is ook de offline communicatie gemakkelijker gemaakt.

Verder moesten we een controle inbouwen zodat de werknemers geen te zware afbeeldingen konden opladen. Voor de snelheid van een website is het namelijk zaak om afbeeldingsbestanden zo weinig mogelijk data in beslag te laten nemen.

Trucks JCA

Doordat er extensief werd samengezeten om de workflow in kaart te brengen, konden we het bedrijfsproces waarmee vrachtwagens op de website worden geplaatst versnellen. Het personeel is dolgelukkig met deze werking. Ze worden stap voor stap doorheen alle informatie die ingevuld moet worden geleid en kunnen de volgorde van de foto's bepalen. Bij het overzicht van de vrachtwagens op de website, zien klanten eerst de voorkant van de vrachtwagen. Gaan ze met de muis op een vrachtwagen staan? Dan krijgen ze de achterkant van de vrachtwagen te zien.

Website voor Tweedehands Vrachtwagens

Samen met Trucks JCA bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een eigen, onafhankelijke website die de tweedehands vrachtwagens op een kenmerkende wijze voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Overzichtelijke presentatie van het actuele aanbod met filtersysteem
  • Op maat gemaakt CMS-systeem
  • Downloadbare detailfiche en routebeschrijving
  • Bedrijfsprocessen werden geautomatiseerd en dat zorgt voor tijdswinst

Meer afbeeldingen

Trucks JCA: afbeelding
Trucks JCA: afbeelding 1
Trucks JCA: afbeelding 2
Trucks JCA: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op