Webdesign Tribe Interieurbouw

Tribe Productions is een bedrijf dat instaat voor duurzame interieurbouw met een eigen, unieke stijl. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een professionele website, en daarom koos Tribe resoluut voor Inspira om hun online aanwezigheid te verzorgen.

De vorige website van Tribe bestaat al een tijdje, maar had nood aan een grondige verbetering achter de schermen. Een van de belangrijkste doelstellingen was dus om het bestaande ontwerp over te nemen, maar zowel visueel als technisch te verbeteren. Aangezien het voor Tribe erg belangrijk is om online gevonden te worden, werden ook achter de schermen de nodige verbeteringen aangebracht om de zoekmachines te verleiden. 

Misschien wel de belangrijkste uitdaging van heel het project was om alle bestaande data uit de oude database over te nemen. Zowel alle interieurprojecten, alsook de meer dan 1.000 blogberichten werden mee overgenomen vanuit de oude database naar de nieuwe database. Op die manier gingen er geen nieuwsberichten of interieurprojecten verloren. Bezoekers van de website kunnen dus nog steeds door alle blogberichten en projecten browsen.

Een ander detail dat ook verbeterd werd, is de werking van de E-Books. Iedereen die een E-book aanvraagt komt automatische in de lijst van Mailchimp terecht en krijgt met geautomatiseerde mailing het E-book naar zijn mailbox toegestuurd.

Tribe Interieurbouw

Professionele Website met een Krachtige Motor

Samen met Tribe bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een eigenzinnige website met een krachtige motor die perfect gaat scoren in de zoekmachines. Het op maat gemaakte CMS-systeem wordt door de medewerkers gebruikt om interieur projecten op de website te plaatsen, blogberichten te posten en de foto's op de homepage te beheren.

  • Het eigenzinnige ontwerp werd visueel verbeterd op ALLE apparaten
  • Perfect overnemen van bestaande database
  • Een op maat gemaakt Project & Blog-systeem
  • Website geoptimaliseerd voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

Tribe Interieurbouw: afbeelding
Tribe Interieurbouw: afbeelding 1
Tribe Interieurbouw: afbeelding 2
Tribe Interieurbouw: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op