Webdesign Tribe Interieurbouw

Tribe Productions is een bedrijf dat instaat voor duurzame interieurbouw met een eigen, unieke stijl. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een professionele website, en daarom koos Tribe resoluut voor Inspira om hun online aanwezigheid te verzorgen.

De vorige website van Tribe bestaat al een tijdje, maar had nood aan een grondige verbetering achter de schermen. Een van de belangrijkste doelstellingen was dus om het bestaande ontwerp over te nemen, maar zowel visueel als technisch te verbeteren. Aangezien het voor Tribe erg belangrijk is om online gevonden te worden, werden ook achter de schermen de nodige verbeteringen aangebracht om de zoekmachines te verleiden. 

Misschien wel de belangrijkste uitdaging van heel het project was om alle bestaande data uit de oude database over te nemen. Zowel alle interieurprojecten, alsook de meer dan 1.000 blogberichten werden mee overgenomen vanuit de oude database naar de nieuwe database. Op die manier gingen er geen nieuwsberichten of interieurprojecten verloren. Bezoekers van de website kunnen dus nog steeds door alle blogberichten en projecten browsen.

Een ander detail dat ook verbeterd werd, is de werking van de E-Books. Iedereen die een E-book aanvraagt komt automatische in de lijst van Mailchimp terecht en krijgt met geautomatiseerde mailing het E-book naar zijn mailbox toegestuurd.

Tribe Interieurbouw

Professionele Website met een Krachtige Motor

Samen met Tribe bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een eigenzinnige website met een krachtige motor die perfect gaat scoren in de zoekmachines. Het op maat gemaakte CMS-systeem wordt door de medewerkers gebruikt om interieur projecten op de website te plaatsen, blogberichten te posten en de foto's op de homepage te beheren.

  • Het eigenzinnige ontwerp werd visueel verbeterd op ALLE apparaten
  • Perfect overnemen van bestaande database
  • Een op maat gemaakt Project & Blog-systeem
  • Website geoptimaliseerd voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

Tribe Interieurbouw: afbeelding
Tribe Interieurbouw: afbeelding 1
Tribe Interieurbouw: afbeelding 2
Tribe Interieurbouw: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak