Webdesign 't Festijn

Frituur 't Festijn uit Retie is het toonbeeld van goede friet. Bij zo'n klassezaak hoort natuurlijk een evenwaardige website, en daarvoor deed 't Festijn beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om de sterke kwaliteiten van Frituur 't Festijn naar buiten te brengen. Daarnaast was het zaak om de eetzaal een prominente aanwezigheid te geven. Dankzij de prachtige foto's, kreeg de website een speciaal cachet en springt hij nog meer in het oog.

Klantenreviews op de website

Het lezen van reviews geeft vertrouwen bij potentiële klanten. Net om die reden werd er gekozen om de Google Reviews in te laden op de website en deze weer te geven op de homepagina. Via de website kunnen bezoekers doorklikken om een review achter te laten. Elke 6 uur worden de nieuwe reviews ingeladen in de database en weergegeven op de website. Daarnaast werd er ook een pagina aangemaakt met een overzicht van de laatste 20 reviews.

't Festijn

Website voor een Frituur

Samen met Frituur 't Festijn bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een goed ogende website die het menu en de eetzaal op een eigentijdse manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, overzichtelijk menu
  • CSS Animatie in de website verwerkt
  • Unieke sfeer doorheen heel de site
  • Scoort goed in Google

Meer afbeeldingen

't Festijn: afbeelding
't Festijn: afbeelding 1
't Festijn: afbeelding 2
't Festijn: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op