Webdesign Swizzle

Swizzle is een coverband uit De Kempen die altijd te vinden is voor een feestje. Bij zo'n uniek groepje hoort natuurlijk een sfeervolle website, en daarvoor deed Swizzle beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om de unieke stijl van de band over te dragen op hun online aanwezigheid. Daarnaast was het zaak om te scoren op zoektermen zoals 'coverband' en 'coverband kempen'.

Dankzij de betere vindbaarheid in Google, mogen ze nu met regelmaat een aanvraag ontvangen via de website. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Eigen aan deze website is de module waarmee de bezoeker enkele covers kan beluisteren. Swizzle leverde zelf de geluidsopnames aan, waarna wij deze integreerden in de homepage en de repertoire pagina.

Swizzle

Esthetische Website

Samen met Swizzle bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een esthetische website die de diensten op een speelse manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers kunnen een deel van het repertoire online beluisteren
  • Belangrijke media kan men terugvinden en downloaden op de site
  • Scoort goed in Google

Meer afbeeldingen

Swizzle: afbeelding
Swizzle: afbeelding 1
Swizzle: afbeelding 2
Swizzle: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak