Webdesign Stephan Siro

Stephan Siro is een van de meest geboekte illusionisten van België. Bij zo'n talentvol persoon hoort natuurlijk een chique website die geoptimaliseerd is voor conversies en zoekmachines, en daarvoor deed Stephan Siro beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was het belangrijk om de juiste sfeer en stijl uit te stralen. Bovendien moesten de verschillende shows op een mooie en duidelijke manier gepresenteerd worden. Aangezien we ook instaan voor het beheren van Stephan's advertenties op Google kozen we voor duidelijke call-to-actions op strategische plaatsen. Met de perfecte sfeerbeelden en een verwijzing naar het handige offerteformulier, kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Stephan wou ook op een volledig onafhankelijke manier zijn eigen reviews kunnen verzamelen. Daarvoor bouwden we een maatwerk webapplicatie zodat hij na een optreden een mailtje kan sturen waarbij hij om een review vraagt. Deze reviews worden na ingave door de klant ingeladen op de website en weergegeven bij de Referenties.

Stephan Siro

Website voor Goochelaar & Illusionist

Samen met Stephan Siro bekeken we bij Inspira de vereisten voor zijn online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een chique website die perfect aansluit bij zijn huisstijl en tegelijkertijd de verschillende shows op een mooie manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gebruiksvriendelijk offerteformulier
  • Mooie presentatie van de verschillende shows
  • Call-To-Actions op de juiste plaatsen
  • Optimalisatie voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

Stephan Siro: afbeelding
Stephan Siro: afbeelding 1
Stephan Siro: afbeelding 2
Stephan Siro: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak