Webdesign Signa Markings

Signa Marktings uit Puurs staat in voor wegmarkeringen en belijning. Bij zo'n professionele diensten hoort natuurlijk een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, en daarvoor deed Signa Markings beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het bedrijf een online hoofdkwartier te geven, van waaruit nieuwe leads naar voor moesten komen. Daarom was het zaak om de website goed te optimaliseren voor zoekmachines. Met duidelijke call-to-actions en een verwijzing naar het handige contactformulier, kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen. Voor hen die liever telefonisch contact opnemen, kreeg het telefoonnummer een prominente plaats op mobiele apparaten.

Signa Markings

Website voor KMO

Samen met Signa Markings bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een zoekmachine geoptimaliseerde website die de diensten van het bedrijf op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Handig, laagdrempelig contactformulier
  • Mooie presentatie van de realisaties
  • Duidelijke landingspagina's
  • Optimalisatie voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

Signa Markings: afbeelding
Signa Markings: afbeelding 1
Signa Markings: afbeelding 2
Signa Markings: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak