Webdesign Schoonmaak Claudia

Schoonmaak Claudia uit Arendonk is uw partner voor professionele schoonmaak in de Kempen. Bij zo'n jong bedrijf hoort natuurlijk een professionele website, en daarvoor deed Claudia beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om een overzichtelijke one-pager te maken waarop de verschillende diensten van Schoonmaak Claudia mooi voorgesteld worden. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Social Proof

Mond-op-mond reclame, daar deed Claudia nu vooral beroep op. Om dit toch ook digitaal te realiseren, bouwden we een koppeling met Google Beoordelingen in. Via het op maat gemaakte CMS-systeem kan Claudia gemakkelijk een mailtje naar een klant sturen om een review te schrijven. Deze reviews worden dagelijks ingeladen in de database en weergegeven op de website. Ideaal om nieuwe klanten te overtuigen om toch voor Schoonmaak Claudia te kiezen.

Schoonmaak Claudia

Professionele One Page Website

Samen met Claudia bekeken we bij Inspira de vereisten voor haar online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een professionele one page website die klanten op een professionele manier weet te verleiden.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers worden gestimuleerd om contact op te nemen
  • Integratie van Google Beoordelingen
  • GDPR Ready

Meer afbeeldingen

Schoonmaak Claudia: afbeelding
Schoonmaak Claudia: afbeelding 1
Schoonmaak Claudia: afbeelding 2
Schoonmaak Claudia: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op