Webdesign PvB Timmerwerken

PvB Timmerwerken uit Arendonk staat in voor allerhande bouw- en renovatiewerken. Bij zo'n eenmanszaak hoort natuurlijk een professionele website, en daarvoor deed PvB Timmerwerken beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het bedrijf een online hoofdkwartier te geven, van waaruit nieuwe klanten geworven konden worden. Daarom was het zaak om de website goed te optimaliseren voor zoekmachines. Met duidelijke call-to-actions en een verwijzing naar het handige contact- en offerteformulier, kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen. Voor hen die liever telefonisch contact opnemen, kreeg het telefoonnummer een prominente plaats op de mobiele versie van de website.

PvB Timmerwerken

Professionele Website voor Eenmanszaak

Samen met PvB Timmerwerken bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een professionele website die de diensten van de eenmanszaak op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Handig, laagdrempelig contact- en offerteformulier
  • Mooie presentatie van de realisaties
  • Duidelijke landingspagina's voor de verschillende diensten
  • Optimalisatie voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

PvB Timmerwerken: afbeelding
PvB Timmerwerken: afbeelding 1
PvB Timmerwerken: afbeelding 2
PvB Timmerwerken: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak