Webdesign Pitstop Carwash

Droom je van een altijd schitterende wagen? Pitstop Carwash is er voor je. Je vindt hun hypermoderne wasstraten in Eeklo, Knokke en binnenkort ook Oostende. Om die recente uitbreiding naar verschillende locaties te vieren, werd er gekozen om een nieuwe website te bouwen. Het ontwerp van deze website gebeurde door Like A Virgin, het effectief bouwen en programmeren namen wij voor onze rekening.

Nieuwe Huisstijl, Nieuwe Lak

Vanwege hun grote succes en groei, koos Pitstop Carwash ervoor om uit te breiden naar Knokke en Oostende. Daarbij werden een nieuw logo en nieuwe huisstijl bedacht. Net zoals bij een knappe wagen, was het dus tijd voor een nieuwe laag lak. De website werd volledig in een nieuw jasje gestoken en voorzien van meer informatie. Klanten kunnen op de website terecht om alle formules te raadplegen, de adresgegevens en openingsuren van de verschillende locaties ontdekken, de nieuwste tips & tricks lezen, de openstaande vacatures ontdekken en nog veel meer.

Pitstop Carwash

De offline beleving online brengen

Een wasbeurt bij Pitstop Carwash voelt aan als een pitstop in de Formule 1. Het was voor Pitstop Carwash dan ook belangrijk om deze beleving naar hun online kanalen door te trekken. Zo kunnen ze maximaal inzetten op klantenbinding en merkherkenning.

100% Zoekmachinevriendelijk

Aangezien wij maatwerk websites bouwen, waarvan we de code zelf schrijven en functionaliteiten van de grond op bouwen, zonder gebruik te maken van platforms voor websites te bouwen, kunnen we enorm ver gaan onze optimalisatie. Onze uitgebreide checklist werd bij lancering grondig afgewerkt. Zo beschikt de website over belangrijkte optimalisatie zoals structured data voor rich snippets, alt attributie, interne paginalinks, URL resolve, XML sitemap, touchscreen readiness, open graph protocol, SSL beveiliging, resources minification, compressie van assets en afbeeldingen en meer.

 


Ook voor jouw bedrijf kunnen we zo'n professionele website bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer afbeeldingen

Pitstop Carwash: afbeelding
Pitstop Carwash: afbeelding 1
Pitstop Carwash: afbeelding 2
Pitstop Carwash: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op