Webdesign & Online Marketing LB-International

LB-International uit Arendonk staat in voor transport doorheen gans Europa, maar ook voor op- en overslag. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een zakelijke website, en daarvoor deed LB-International beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Aangezien er heel wat internationale klanten de website bezoeken, werd er geopteerd om ook een Engelstalige versie van de website te maken. Dankzij de propere code en correcte URL structuur die Inspira hanteert, verloopt dat zonder problemen. De vertaalmodule in het CMS-systeem van Inspira, maakt het voor de klant heel eenvoudig om zijn site te laten vertalen.

Online Marketing

LB-International investeerde in een nieuw magazijn, waarbij het haar diensten ging uitbreiden. De op- en overslag dienst van LB-International kreeg een prominente plaats op de website. Verder kozen ze er ook voor om online marketing aan Inspira uit te besteden. De facebook pagina werd in een nieuw jasje gestoken en er werd een advertentie opgestart om naamsbekendheid te genereren.

Daarnaast werden er ook Google Ads campagnes opgestart met een erg doelgerichte focus: Nieuwe klanten aantrekken voor goederenopslag.

LB-International

Functionele Website

Samen met LB-International bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een vlotte website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers worden gestimuleerd om contact op te nemen
  • Cleane landingspagina's voor de diensten van LB-International
  • Een geoptimaliseerd blog voor Content Marketing

Meer afbeeldingen

LB-International: afbeelding
LB-International: afbeelding 1
LB-International: afbeelding 2
LB-International: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak