Webdesign & Online Marketing LB-International

LB-International uit Arendonk staat in voor transport doorheen gans Europa, maar ook voor op- en overslag. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een zakelijke website, en daarvoor deed LB-International beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Aangezien er heel wat internationale klanten de website bezoeken, werd er geopteerd om ook een Engelstalige versie van de website te maken. Dankzij de propere code en correcte URL structuur die Inspira hanteert, verloopt dat zonder problemen. De vertaalmodule in het CMS-systeem van Inspira, maakt het voor de klant heel eenvoudig om zijn site te laten vertalen.

Online Marketing

LB-International investeerde in een nieuw magazijn, waarbij het haar diensten ging uitbreiden. De op- en overslag dienst van LB-International kreeg een prominente plaats op de website. Verder kozen ze er ook voor om online marketing aan Inspira uit te besteden. De facebook pagina werd in een nieuw jasje gestoken en er werd een advertentie opgestart om naamsbekendheid te genereren.

Daarnaast werden er ook Google Ads campagnes opgestart met een erg doelgerichte focus: Nieuwe klanten aantrekken voor goederenopslag.

LB-International

Functionele Website

Samen met LB-International bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een vlotte website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers worden gestimuleerd om contact op te nemen
  • Cleane landingspagina's voor de diensten van LB-International
  • Een geoptimaliseerd blog voor Content Marketing

Meer afbeeldingen

LB-International: afbeelding
LB-International: afbeelding 1
LB-International: afbeelding 2
LB-International: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op