Webdesign & online marketing D-Doors and more

D-Doors and more uit Lommel staat in voor de plaatsing van aluminium overkappingen op maat. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een professionele website, en daarvoor deed D-Doors beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Online Marketing

D-Doors and more is werkzaam in een markt waar erg veel concurrentie bestaat. Naast de goede vindbaarheid in zoekmachines, werd er geopteerd om te adverteren op Google via Google Ads. Ook voor deze vorm van online marketing kozen zij ervoor om dit aan Inspira uit te besteden. Er werden advertenties geschreven, zoekwoorden getarget en maandelijks worden de Google Ads opgevolgd.

SEO Copywriting

Om te zorgen voor een goede vindbaarheid in Google, werden de landingspagina's door Inspira geschreven. De uitdaging zat erin om de technische uitleg om te vormen tot een tekst die lekker leest en duidelijk is voor iedereen.

D-Doors and more was hier zo tevreden van, dat er geopteerd werd om maandelijks 2 blogberichten door Inspira te laten schrijven. Zo kunnen we erg specifieke zoekwoorden targeten en daar een top-positie in behalen.

D-Doors and more

Functionele Website

Samen met D-Doors and more bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een functionele website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Bezoekers worden gestimuleerd om een afspraak te maken
  • Goede vindbaarheid in Google dankzij SEO-optimalisatie en Google Ads
  • Blog om de laatste nieuwtjes te delen

Meer afbeeldingen

D-Doors and more: afbeelding
D-Doors and more: afbeelding 1
D-Doors and more: afbeelding 2
D-Doors and more: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op