Webdesign & Online Applicatie WCB International

WCB International uit Zuid-Afrika is een van de meest vooraanstaande exporteurs van Japanse Koi in Afrika. Om hun Koi aanbod voor te stellen, gingen zij op zoek naar iemand die een professionele website met online applicatie kon bouwen. Over de jaren heen heeft Inspira hier erg veel ervaring binnen de Koi-wereld opgebouwd, dus was het geen verrassing dat WCB International bij ons kwam aankloppen.

De belangrijkste doelstelling van dit project was om de beschikbare Koi op een professionele en overzichtelijke manier te presenteren. Daarom werd er gekozen voor een moderne, heldere layout. Aan de hand van foto's en video's, kunnen klanten dan de beschikbare koi raadplegen tesamen met alle belangrijke informatie zoals kweker, lengte, gewicht, aantal stuk, etc. 

Achter de schermen werd er een hele machine gebouwd. Via het op maat gemaakte CRM-systeem, kunnen de medewerkers van WCB International de ganse website beheren. Via het CMS beheren zij alle bestellingen, klanten, kwekers, transportdata, agentschappen, medewerkers, de beschikbare voorraad, publiceren ze nieuwsitems, wordt de wisselkoers bijgehouden, beheren ze PDF's en kunnen ze mailings versturen.

WCB International

Online Applicatie

Samen met WCB International bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun bedrijf. Wat was er essentiëel? Een online applicatie die hun volledige bedrijf automatiseert. Via het online CRM systeem kan WCB International hun ganse bedrijf draaiende houden.

 • Overzichtelijke presentatie van het actuele aanbod
 • YouTube video integratie
 • Nieuwspagina waar informatieve berichten geplaatst kunnen worden
 • Een uitgebreid CRM-systeem volledig op maat 
 • Bedrijfsprocessen werden geautomatiseerd en dat zorgt voor tijdswinst
 • Website geoptimaliseerd voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

WCB International: afbeelding
WCB International: afbeelding 1
WCB International: afbeelding 2
WCB International: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

 • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

 • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

 • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

 • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

 • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op