Webdesign Molenhof Ravels

Al meer dan 30 jaar kan je terecht in de feestzalen van Molenhof te Ravels voor de meest complete ervaring wat betreft feesten en evenementen met impact. Hun digitale ambitie deed hun een samenwerking met Inspira aangaan voor de ontwikkeling van hun nieuwe website.

De focus bij dit project lag op de juiste presentatie van de sfeer die de feestzalen uitstralen. Tijdens onze gesprekken met de zaakvoerder, werd ook duidelijk dat het Molenhof nood had aan een website die voor nieuwe klanten zorgt via de zoekmachines (en met name zakelijke klanten). Zoals bij al onze websites zorgden wij voor de perfecte optimalisatie voor de zoekmachines, legden we de focus op de juiste zoektermen en maakten we het voor bedrijven mogelijkom alle informatie via de website op te vragen.

Online Afspraken

Mochten bedrijven of particulieren de feestzalen eerst een keer willen bezichtigen, dan kunnen ze via enkele klikken van de muisknop online een afspraak maken bij het Molenhof. Na het kiezen van datum en uur, geven ze hun contactgegevens in en wordt de afspraak rechtstreeks ingepland in de agenda van de zaakvoerder. Geautomatiseerde mailtjes brengen beide partijen op de hoogte van de afspraak, verzetten van de afspraak of annulaties.

Molenhof Ravels

Website voor Evenementenlocatie

Samen met het Molenhof bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een geoptimaliseerde website die de feestzalen en mogelijkheden op een sfeervolle manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl en sfeer
  • WhatsApp knop op de website
  • De werknemers van Molenhof kunnen zelf beoordelingen aanvragen
  • Karakervolle landingspagina's voor de zalen en mogelijkheden
  • YouCanBook.me plugin voor online afspraken

Meer afbeeldingen

Molenhof Ravels: afbeelding
Molenhof Ravels: afbeelding 1
Molenhof Ravels: afbeelding 2
Molenhof Ravels: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op