Webdesign Molenhof Ravels

Al meer dan 30 jaar kan je terecht in de feestzalen van Molenhof te Ravels voor de meest complete ervaring wat betreft feesten en evenementen met impact. Hun digitale ambitie deed hun een samenwerking met Inspira aangaan voor de ontwikkeling van hun nieuwe website.

De focus bij dit project lag op de juiste presentatie van de sfeer die de feestzalen uitstralen. Tijdens onze gesprekken met de zaakvoerder, werd ook duidelijk dat het Molenhof nood had aan een website die voor nieuwe klanten zorgt via de zoekmachines (en met name zakelijke klanten). Zoals bij al onze websites zorgden wij voor de perfecte optimalisatie voor de zoekmachines, legden we de focus op de juiste zoektermen en maakten we het voor bedrijven mogelijkom alle informatie via de website op te vragen.

Online Afspraken

Mochten bedrijven of particulieren de feestzalen eerst een keer willen bezichtigen, dan kunnen ze via enkele klikken van de muisknop online een afspraak maken bij het Molenhof. Na het kiezen van datum en uur, geven ze hun contactgegevens in en wordt de afspraak rechtstreeks ingepland in de agenda van de zaakvoerder. Geautomatiseerde mailtjes brengen beide partijen op de hoogte van de afspraak, verzetten van de afspraak of annulaties.

Molenhof Ravels

Website voor Evenementenlocatie

Samen met het Molenhof bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een geoptimaliseerde website die de feestzalen en mogelijkheden op een sfeervolle manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl en sfeer
  • WhatsApp knop op de website
  • De werknemers van Molenhof kunnen zelf beoordelingen aanvragen
  • Karakervolle landingspagina's voor de zalen en mogelijkheden
  • YouCanBook.me plugin voor online afspraken

Meer afbeeldingen

Molenhof Ravels: afbeelding
Molenhof Ravels: afbeelding 1
Molenhof Ravels: afbeelding 2
Molenhof Ravels: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak