Webdesign Kempense Golf Club

De Kempense Golf Club, dat is al sinds jaar en dag een vaste waarde voor een geweldige golfdag. Bij zo'n golfclub hoort natuurlijk een uitnodigende website, en daarvoor deed Kempense Golf Club beroep op de ervaring van Inspira.

Naast een prachtige 18 holes golfbaan, beschikt De Kempense ook over verschillende prachtige faciliteiten zoals een Brasserie, Golfwinkel en diverse Businessfaciliteiten. Daarnaast mogen zij ook ieder jaar weer tal van nieuwe golfers verwelkomen dankzij hun Start 2 Golf programma. Het was dus belangrijk om dit alles mooi, doch duidelijk te presenteren op de website. Inspira ging meteen aan de slag met een frisse, vernieuwende look.

De gekende T-Times, alsook een reservatie in de Brasserie kunnen via de website geboekt worden. Wil je de weersverwachting en baanstatus raadplegen? Ook dat kan via de nieuwe website.

Kempense Golf Club

Website voor Golfclub

Samen met Kempense Golf Club bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een uitnodigende website die de specifieke uitstraling van de golfclub ook online weet over te brengen.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Handig, laagdrempelig contactformulier
  • Online reservaties van T-Times en Brasserie
  • Duidelijke landingspagina's voor de verschillende mogelijkheden
  • Maatwerk in overleg met de klant

Meer afbeeldingen

Kempense Golf Club: afbeelding
Kempense Golf Club: afbeelding 1
Kempense Golf Club: afbeelding 2
Kempense Golf Club: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op