Webdesign Huto Algemene Bouwwerken

Huto Algemene Bouwwerken uit Dessel staat in voor woningbouw, appartementsbouw en renovatiewerken. Bij zo'n onderneming hoort natuurlijk een professionele website, en daarvoor deed Huto beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het bedrijf een online hoofdkwartier te geven, van waaruit nieuwe klanten geworven konden worden. Daarom was het zaak om de website goed te optimaliseren voor zoekmachines. Dankzij het handige contactformulier, kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen. Tegelijkertijd hebben de medewerkers van Huto de mogelijkheid om projecten toe te voegen en te beheren op de website via een handige beheerwebsite.

Voor hen die liever telefonisch contact opnemen, kreeg het telefoonnummer een prominente plaats op de mobiele versie van de website.

Huto Algemene Bouwwerken

Professionele Website voor Bouwonderneming

Samen met Huto bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een professionele website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Handig, laagdrempelig contactformulier
  • Mooie presentatie van de realisaties
  • Duidelijke landingspagina's voor de verschillende diensten
  • Optimalisatie voor zoekmachines

Meer afbeeldingen

Huto Algemene Bouwwerken: afbeelding
Huto Algemene Bouwwerken: afbeelding 1
Huto Algemene Bouwwerken: afbeelding 2
Huto Algemene Bouwwerken: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak