Webdesign Houthandel Paulussen

Houthandel Paulussen is een uiterst innovatieve houthandel. Als specialist in tropisch hardhout hebben ze een grote, eigen productie waarbij moderne machines gebruikt worden om een hoogwaardig product aan te leveren. In recente jaren werd fors geïnvesteerd in specifieke houtconcepten, waaronder een innovatieve houten gevelbekleding die een brandklasse wist te behalen die voorheen niet mogelijk werd geacht.

In 2015 werd voor de eerste keer beroep gedaan op een website die door Inspira werd gebouwd. De jaren die daarop volgde werkten we samen met Houthandel Paulussen om autoriteit op te bouwen en top 3 posities te behalen in Google voor de belangrijkste zoektermen. 

Doorheen de jaren evolueerde het bedrijf echter en in 2022 werd het dringend tijd dat de website mee evolueerde. Dankzij de fijne samenwerking uit het verleden, werd ook dit keer voor een website van Inspira gekozen.

De unieke houtconcepten claimen nu de aandacht

Houthandel Paulussen groeide steeds verder uit tot een betrouwbare en gespecialiseerde leverancier van unieke houtconcepten. Vanwege deze buitengewone producten, kwam er steeds meer vraag voor grote architectuurprojecten. Om dit soort projecten te ondersteunen, werd er een aparte inlogzone voor architecten, projectontwikkelaars en vakmannen ontwikkeld. Via deze inlogzone kunnen zij technische tekeningen en andere belangrijke documenten raadplegen.

Houthandel Paulussen

Inspireren via projecten

Zowel particulieren als vakmannen gaan vaak op Pinterest inspiratie opdoen. Vanuit dit gedachtegoed werd projecten-pagina aangemaakt waarop professionals en particulieren zichzelf kunnen laten inspireren. Zo kunnen ze hun droomproject samenstellen met de foto's van deze realisaties en het ideale product bestellen bij Houthandel Paulussen. De medewerkers van Houthandel Paulussen kunnen nieuwe projecten toevoegen aan de hand van het op maat gemaakte CMS-systeem. 

Fotografie in samenwerking met lokale fotograaf

Professionele fotografie zorgt voor een kwalitatieve aankleding van je website. Om de finishing touch te verzorgen werken we samen met Tasja's Fotografie. Na een kort overleg met de klant, briefen wij Natasja en zorgt zij voor een professionele fotoreportage.

Research naar de belangrijkste zoektermen

Aangezien Houthandel Paulussen al enige tijd bezig was met zoekmachine optimalisatie in samenwerking met Inspira, was het voor ons eenvoudiger om pagina's op te bouwen voor de belangrijkste zoektermen die (potentiële) klanten gebruiken. Deze uitgebreide ervaring op vlak van gerelateerde zoektermen, helpte ons om de juiste content samen te stellen. Zo wisten we de belangrijkte top-3 posities voor houtsoorten, producten en gerelateerde zoekermen te behouden en werden de pagina's voorzien van een duidelijke en geoptimaliseerde metatitle, description en URL.

100% Zoekmachinevriendelijk

Aangezien wij maatwerk websites bouwen, waarvan we de code zelf schrijven en functionaliteiten van de grond op bouwen, zonder gebruik te maken van platforms voor websites te bouwen, kunnen we enorm ver gaan onze optimalisatie. Onze uitgebreide checklist werd bij lancering grondig afgewerkt. Zo beschikt de website over belangrijkte optimalisatie zoals structured data voor rich snippets, alt attributie, interne paginalinks, URL resolve, XML sitemap, touchscreen readiness, open graph protocol, SSL beveiliging, resources minification, compressie van assets en afbeeldingen en meer.

 


Ook voor jouw bedrijf kunnen we zo'n professionele website bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer afbeeldingen

Houthandel Paulussen: afbeelding
Houthandel Paulussen: afbeelding 1
Houthandel Paulussen: afbeelding 2
Houthandel Paulussen: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op